Mauricio Pochettino, antrenorul principal al Paris Saint-Germain, a devenit prima variantă pentru Manchester United pentru a-l înlocui pe Ole Gunnar Solskjaer, demis duminică din funcție. Potrivit Sky Sports News, argentinianul care a fost și la Tottenham ar fi interesat de poziția de manager pe Old Trafford.
Cu toate acestea, Pochettino se concentrează acum pe următorul meci al lui PSG împotriva lui Manchester City din Liga Campionilor, programat miercuri. Partida se desfășoară în ... Manchester.
Premier League
Ranieri, înlocuit de un alt veteran! Roy Hodgson, chemat de la "pensie" pentru a o salva pe Watford
ACUM 3 ORE

Mauricio Pochettino "va pleca și mâine pentru un contract pe 5 ani la Masnchester United"

"Cred că Mauricio Pochettino - deși nu ar spune asta niciodată - va pleca mâine pentru a veni la Manchester United pe o contract de cinci ani.
Se va uita la grupul de jucători, se va uita la club și își va da seama că probabil ar realiza mai mult decât vrea la Manchester United, în ceea ce privește un proiect.
La PSG, trăiești de pe un sezon pe altul. Trebuie să câștigi Champions League sau ești dat afară. Nu cred că așa ceva i se potrivește lui Pochettino", a declarat Gary Neville pentru sursa citată.
Deocamdată, Manchester United l-a numit antrenor pe Michael Carrick. Gruparea de pe Old Trafford are un meci esențial marți, în Liga Campionilor, la Villarreall.
Această murate a lui Pochettino ar veni și în contextul în care PSG nu merge așa cum își dorește, iar presa din Vest vorbeşte tot mai mult despre înlocuirea fostului tehnician al lui Tottenham cu Zinedine Zidane, antrenor liber de contract după despărţirea de Real Madrid. Mai mult, se pare că Zizou a primit o ofertă de nerefuzat din partea lui PSG, iar numirea lui ar avea şanse mari să se înfăptuiască în următoarele săptămâni.
https://i.eurosport.com/2021/11/14/3254275.jpg
Conform jurnaliștilor din Hexagon, Al Khelaifi e gata să facă orice sacrificiu pentru a-l convinge pe Zidane să semneze în perioada următoare, văzându-l un personaj cheie din două puncte de vedere: nu doar că e garantul performanțelor în UCL, dar poate fi decisiv în convingerea lui Mbappe să rămână. Starul de 22 de ani a recunoscut că a avut doi idoli în fotbal: Ronaldo și Zidane. De altfel, dorința atât de arzătoare de a ajunge la Real Madrid e inspirată din visul de a-i călca pe urme eroului său din copilărie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 6 ORE
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 7 ORE