Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United își face echipă de titlu! După Van de Beek, urmează alte trei transferuri importante

Cristian Mihală

Actualizat 01/09/2020 la 12:00 GMT+3

7 ani au trecut de când United a cucerit ultimul titlu în Premier League, însă în ultimul sezon echipa a arătat că are viitor, existând mulți jucători de mare valoare care pot crește și mai mult. În plus, oficialii clubului vor să se întărească în continuare, astfel încât "diavolii" să lupte cu Liverpool și City la titlu.

Donny van de Beek of Ajax celebrates scoring his teams first goal of the game with team mate Dusan Tadic during the UEFA Champions League Play-off 1st leg match between Ajax and Dynamo Kiev

Credit imagine: Getty Images

După trei sezoane în care City și Liverpool au fost de neoprit, United speră că se va lupta cu șanse pentru campionat. Dacă nu din stagiunea 2020-2021, cu siguranță că din sezonul care va începe toamna viitoare trupa de pe Old Trafford va avea un cuvânt greu de spus.
Oficialii englezi tocmai au realizat transferul lui Van de Beek, jucător care va aduce multă consistență la mijlocul terenului, însă mutările nu se vor opri aici. The Times anunță că boardul "diavolilor" vor mai face cel puțin trei transferuri importante până în octombrie, câns se închide fereastra de transferuri. Obiectivele sunt un fundaș central, un atacant de bandă dreaptă și un vârf de careu.

Ce transferuri plănuiesc oficialii lui Manchester United

Lindelof a părut extrem de sigur în ultimul sezon, dar nu e văzut ca un jucător world class și o soluție pe termen lung. În plus, problemele avute în ultimul timp de Maguire fac ca aducerea unui jucător în această zonă să devină o prioritate, în condițiile în care Solkjaer nu are multe variante de top în lot. Se discută de Dayot Upamecano, fundașul de 21 de ani al lui Leipzig, care a strălucit în ultima stagiune, grație siguranței pe care a adus-o în defensiva germanilor echipa ajungând până în semifinalele Champions League.
Pa banda dreaptă, Greenwood a strălucit în a doua parte a sezonului, însă e clar că nu se poate pune o presiune atât de mare pe un jucător extrem de tânăr. Atacantul de bandă are fără doar și poate un viitor strălucit, dar staff-ul tehnic al lui United se teme că acesta nu va face față fizic unui ritm de joc din trei în trei zile. S-a discutat intens cu Dortmund, pentru transferul lui Jadon Sancho și, deși în acest moment discuțiile sunt în stand by, s-ar putea ca ele să se reia. O eventuală venire a lui Messi la City l-ar face pe Ed Woodward să fie mult mai deschis spre a cheltui sume impresionante, astfel că Sancho ar putea ajunge în cele din urmă pe Old Trafford.
În sfârșit, United are nevoie și de un vârf de careu. Martial a jucat excelent și are statutul de titular garantat, însă francezul a acuzat, de-a lungul timpului, multiple accidentări. Având în vedere predispoziția lui spre probleme medicale, United nu poate să își asume să nu aibă o variantă de back-up importantă. În acest moment, s-a obținut prelungirea împrumutului lui Ighalo până în iarnă, dar nigerianul e mai degrabă o soluție pentru finalurile de meci. El nu reprezintă o variantă pe termen lung și nici nu aduce suficientă calitate în echipă, dacă Martial s-ar accidenta.

Cum ar putea arăta United din sezonul viitor

  • De Gea - Wan Bissaka, Maguire, Upamecano, Brandon Williams - Van de Beek. Pogba, Bruno Fernandes - Jadon Sancho, Martial, Rashford
De pe 12 septembrie, cel mai puternic campionat din lume, Premier League, se întoarce în direct la Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo