Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United - Wolves 0-0. Bruno Fernandes a debutat pentru "diavoli", care au mai bifat un meci fără gol

Cristian Mihală

Actualizat 01/02/2020 la 23:22 GMT+2

Manchester United nu îşi revine. Echipa de pe Old Trafford a remizat, 0-0, cu Wolverhampton, pe teren propriu, şi a ratat o nouă şansă de a se apropia de locul 4, ocupat de Chelsea.

Bruno Fernandes

Credit imagine: Getty Images

După două înfrângeri la rând în Premier League, cu Liverpool şi Burnley, trupa lui Solskjaer spera ca înfruntarea cu Wolves să fie un nou început.
Absenţa lui Rashford se simte mult mai mult decât sperau "diavolii", iar transferul iernii, Bruno Fernandes, nu a fost extraordinar pe fază ofensivă, la debut. Stafful tehnic i-a pregătit sarcini preponderent defensive, de care s-a achitat cu brio, dar judecând după cifrele avute la Sporting, speranţele erau mult mai mari pentru sprijinirea ofensivei.
Cifrele lui Bruno Fernades în partida cu Wolves
Partida propriu-zisă a fost destul de echilibrată, cu un plus de evident pentru United, care însă nu şi-a creat ocazii foarte mari de a marca. Chiar dacă a fost mult mai incisivă decât adversara, care a căutat să puncteze pe contra-atac prin viteza lui Adama Traore, formaţia lui Solskjaer a avut mai degrabă o prestaţie sub aşteptări.
După 25 de partide, United şi Wolves împart locurile 6-7, cu 35 de puncte, fiind despărţite doar de golaveraj. Distanţa faţă de Chelsea, ocupanta locului 4, se menţine de 6 puncte, după ce şi formaţia lui Lampard a remizat azi.
0 goluri a înscrie United în ultimele trei partide din Premier League

Rezultatele de azi din Premier League

Leicester - Chelsea 2-2
Bournemouth - Aston Villa 2-1
Crystal Palace - Sheffield United 0-1
Liverpool - Southampton 4-0
Newcastle - Norwich 0-0
Watford - Everton 2-3
West Ham - Brighton 3-3
Manchester United - Wolverhampton 0-0

Au mai rămas de jucat:

Burnley - Arsenal (16:00, Eurosport 1)
Spurs - Manchester City (18:30, Eurosport 1)
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo