Virgil van Dijk urmează să devină cel mai bine plătit jucător din istoria lui Liverpool, scriu colegii de la Eurosport UK în secțiunea Paper Round.
Fundașul olandez ar fi acceptat oferta primită din partea clubului, urmând să îi fie mărit salariul de la 180.000 de lire, cât este în prezent, la 240.000 de lire pe săptămână.

Van Dijk a refuzat-o pe PSG

Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards, LIVE VIDEO! Un nou duel Messi - Lewandowski
ACUM 6 ORE
Conform presei britanice, cei de la Paris Saint-Germain au încercat să-l tenteze pe Van Dijk cu un salariu de 280.000 de lire pe săptămână. Campioana Franței va rămâne fără Thiago Silva în vară și îi caută un înlocuitor.
Van Dijk a fost principala țintă, însă olandezul a refuzat pentru a rămâne la Liverpool. Noul contract al lui Van Dijk cu Liverpool se va întinde pe o perioadă de 5 ani iar un anunț oficial ar urma să fie făcut după ce Liverpool va câștiga matematic titlul în Premier League.
Virgil Van Dijk va deveni astfel cel mai bine plătit jucător din lotul echipei lui Jurgen Klopp, peste Mo Salah care încasează 220.000 de lire pe săptămână.
De asemenea, Sadio Mane este un alt jucător căruia cei de la Liverpool vor să-i prelungească actuala înțelegere pentru a opri interesul unor cluburi ca PSG și Real Madrid.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53