Înfrângerea lui Manchester United în fața turcilor de la Basaksehir a atras o serie de critici foarte dure din partea oamenilor apropiați de clubul de pe Old Trafford la adresa jucătorilor și a antrenorului Ole Gunar Solskjaer.
Ultimul nume important care și-a exprimat dezamăgirea a fost Robin Van Persie, fostul atacant al diavolilor din perioada 2012-2015. Olandezul s-a arătat foarte deranjat de felul în care au jucat cei de la United, menționând că o astfel de manieră de a aborda un meci nu ar fi fost posibilă pe vremea când echipa era antrenată de Sir Alex Ferguson.
"În timpul petrecut la Manchester United, Sir Alex Ferguson ne-a spus: "Nu mă deranjează să pierd atât timp cât echipa mea nu aleargă mai puțin decât adversarul și vreau să văd angajament atât în ofensivă, cât și în defensivă." Sunt destul de sigur că Basaksehir a alergat mai mult decât Manchester United.", a spus Van Persie pentru BT Sport.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Olandezul a mers mai departe și a declarat că jucătorii de la United nu au avut atitudinea potrivită pe teren, dând dovadă de lipsă de concentrare: "Asta nu ar trebui să se întâmple niciodată. Asta nu are nimic de-a face cu calitatea sau abilitățile. Asta este în plus. Trebuie să te angajezi, să fii prezent, cu o concentrare de 100%."

OLE GUNNAR SOLSKJAER, ÎN PRAGUL DEMITERII DE LA MANCHESTER UNITED

Potrivit Daily Mail, Ole Gunnar Solskjaer este acum principalul favorit în cursa demiterilor din Premier League. Tehnicianul norvegian în vârstă de 47 de ani i-a întrecut în acest top pe antrenorul lui West Brom, Slaven Bilic, dar și pe cel al lui Fulham, Scott Parker, "grație" ultimelor rezultate înregistrate de echipă.
În acest caz, Mauricio Pochettino este marele favorit să-i ia locul lui Solskjaer pe Old Trafford. Argentinianul și-a exprimat cu multe ocazii dorința de a reveni în fotbal, după demiterea de toamna trecută de pe banca lui Tottenham. El se pare că e favoritul lui Ed Woodward pentru a îl înlocui pe Solskjaer. Zilele trecute, invitat în studioul Sky Sports, argentinianul a dezvăluit că e gata să se întoarcă în fotbal.
"Nu știu care va fi următorul meu job. Nu exclud nicio posibilitate. Eram foarte tânăr când antrenorul meu, Jorge Griffa, îmi spunea: "Mauricio, fotbalul îți va dicta calea". Iar acum aștept pentru a vedea care va fi proiectul potrivit. Bineînțeles, este o situație inedită, un moment nebun în viața noastră, Totul este diferit", a declarat Pochettino. "Bineînțeles că sunt pregătit să revin. Sunt plin de energie, mi-ar plăcea foarte mult să fiu din nou implicat, dar înțeleg că trebuie să aștept acum. Trebuie să aștept proiectul potrivit", a adăugat el.
De-a lungul timpului, Pochettino le-a mai pregătit pe Espanyol și Southampton, înainte să ajungă la Tottenham. De venirea lui la United s-a discutat și în trecut, dar acum par să se creeze toate premisele pentru o astfel de mutare. În cazul în care Solskjaer nu găsește soluții până la meciul cu Everton, de sâmbătă, acesta va fi cel mai probabil demis de la cârma lui United.
Everton - Manchester United, disputa decisivă pentru viitorul băncii tehnice a echipei de pe Old Trafford, se joacă sâmbătă, de la 14:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Rio Ferdinand distruge United: "Și dacă îi iei pe Mbappe și Haaland, nu câștigi"
16/03/2022 LA 07:42
Premier League
United a renunțat la Pochettino. Alex Ferguson insistă pentru un nume uriaș
03/03/2022 LA 06:11