Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer, lider în cursa demiterilor din Premier League! Cine e favorit să-i ia locul la Man United

Irina Aldea

Publicat 05/11/2020 la 12:22 GMT+2

Manchester United a pierdut cu 2-1 la Istanbul Basaksehir în etapa a treia a grupelor UEFA Champions League, iar Ole Gunnar Solskjaer e tot mai aproape de momentul demiterii.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Perioada neagră de la Manchester United continuă! Băieții lui Ole Gunnar Solskjaer par din ce în ce mai debusolați pe teren, iar în acest moment, formația de pe Old Trafford este fără doar și poate una dintre cele mai greu de prezis echipe. Nu poți fi sigur că la meci se va prezenta Man United care a câștigat cu PSG sau RB Leipzig sau echipa care pierde acasă cu Crystal Palace și Arsenal.
Aseară, în meciul de la Istanbulam văzut Manchester United în cea de-a doua variantă. După ce a debutat perfect în Grupa H (le-a învins pe PSG și RB Leipzig), Manchester United a fost învinsă surprinzător, scor 2-1, de Istanbul Bașakșehir. În Turcia, Bașakșehir a condus cu 2-0 după golurile marcate de Demba Ba ('13) și Edin Visca ('40). Anthony Martial a redus din diferență ('43), însă formația lui Ole Gunnar Solskjaer nu a mai reușit să înscrie până la final.

Ole Gunnar Solskjaer, în pragul demiterii de la Manchester United

Potrivit Daily Mail, Ole Gunnar Solskjaer este acum principalul favorit în cursa demiterilor din Premier League. Tehnicianul norvegian în vârstă de 47 de ani i-a întrecut în acest top pe antrenorul lui West Brom, Slaven Bilic, dar și pe cel al lui Fulham, Scott Parker, "grație" ultimelor rezultate înregistrate de echipă.
În acest caz, Mauricio Pochettino este marele favorit să-i ia locul lui Solskjaer pe Old Trafford. Argentinianul și-a exprimat cu multe ocazii dorința de a reveni în fotbal, după demiterea de toamna trecută de pe banca lui Tottenham. El se pare că e favoritul lui Ed Woodward pentru a îl înlocui pe Solskjaer. Zilele trecute, invitat în studioul Sky Sports, argentinianul a dezvăluit că e gata să se întoarcă în fotbal.
Ole Gunnar Solskjaer - Mauricio Pochettino
"Nu știu care va fi următorul meu job. Nu exclud nicio posibilitate. Eram foarte tânăr când antrenorul meu, Jorge Griffa, îmi spunea: "Mauricio, fotbalul îți va dicta calea". Iar acum aștept pentru a vedea care va fi proiectul potrivit. Bineînțeles, este o situație inedită, un moment nebun în viața noastră, Totul este diferit", a declarat Pochettino. "Bineînțeles că sunt pregătit să revin. Sunt plin de energie, mi-ar plăcea foarte mult să fiu din nou implicat, dar înțeleg că trebuie să aștept acum. Trebuie să aștept proiectul potrivit", a adăugat el.
De-a lungul timpului, Pochettino le-a mai pregătit pe Espanyol și Southampton, înainte să ajungă la Tottenham. De venirea lui la United s-a discutat și în trecut, dar acum par să se creeze toate premisele pentru o astfel de mutare. În cazul în care Solskjaer nu găsește soluții până la meciul cu Everton, de sâmbătă, acesta va fi cel mai probabil demis de la cârma lui United.
Everton - Manchester United, disputa decisivă pentru viitorul băncii tehnice a echipei de pe Old Trafford, se joacă sâmbătă, de la 14:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League program
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo