Eșecul cu Arsenal, de pe teren propriu, pare să fi umplut paharul pentru oficialii clubului de pe Old Trafford. După ce sezonul trecut echipa a mers foarte bine, așteptările erau mari, vorbindu-se chiar de titlu în stagiunea 2021-2022. Dar în startul acestui sezon a avut loc un recul evident, iar postul lui Solskjaer scârțâie.
United e pe 15 în campionat, la doar 4 puncte de retrogradare, Rashford&Co necâștigând încă vreun meci pe teren propriu, în Premier League, în actuala stagiune. Mai mult, efectele acelui dezastruos 1-6 cu Mourinho, fostul antrenor, încă sunt prezente, astfel că de partida din etapa a 8-a, cu Everton, depinde viitorul norvegianului pe banca tehnică.
Jason Cundy, fostul important fundaș englez, care între timp a devenit analist tv, e convins că boardul "diavolilor" nu va mai avea răbdare cu stafful tehnic, în cazul unui nou eșec, sâmbătă.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
"Ole a luat un singur punct în ultimele 4 partide de pe teren propriu. A pierdut puncte în fața lui Spurs, Chelsea și Arsenal, formații care sunt în luptă directă pentru o poziție cât mai bună, pentru o poziție de Champions League. Acest lucru spune multe despre situația de fapt. Ole spune că e suficient timp, că e o cursă lungă. Este timp, dar lucrurile nu arată de loc bine. Din acest punct de vedere, partida cu Everton e decisivă, din punctul meu de vedere", a explicat fostul jucător al lui Chelsea și Tottenham.

Pochettino, favorit să vină la United

Mauricio Pochettino și-a exprimat cu multe ocazii dorința de a reveni în fotbal, după demiterea de toamna trecută de pe banca lui Tottenham. Argentinianul a fost asociat cu o numire pe banca Barcelonei, precum și pe cea a lui Juventus. Zvonurile însă nu s-au materializat, iar argentinianul a rămas în căutarea unei noi provocări. El e favoritul lui Ed Woodward pentru a îl înlocui pe Solskjaer.
Zilele trecute, invitat în studioul Sky Sports, argentinianul a dezvăluit că e gata să se întoarcă în fotbal.
"Nu știu care va fi următorul meu job. Nu exclud nicio posibilitate. Eram foarte tânăr când antrenorul meu, Jorge Griffa, îmi spunea: "Mauricio, fotbalul îți va dicta calea". Iar acum aștept pentru a vedea care va fi proiectul potrivit. Bineînțeles, este o situație inedită, un moment nebun în viața noastră, Totul este diferit", a declarat Pochettino.
"Bineînțeles că sunt pregătit să revin. Sunt plin de energie, mi-ar plăcea foarte mult să fiu din nou implicat, dar înțeleg că trebuie să aștept acum. Trebuie să aștept proiectul potrivit", a adăugat el.
De-a lungul timpului, Pochettino le-a mai pregătit pe Espanyol și Southampton, înainte să ajungă la Tottenham. De venirea lui la United s-a discutat și în trecut, dar acum par să se creeze toate premisele pentru o astfel de mutare.
Everton - Manchester United, disputa decisivă pentru viitorul băncii tehnice a echipei de pe Old Trafford, se joacă sâmbătă, de la 14:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
27/05/2022 LA 07:30
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33