United a terminat pe locul 4 sezonul trecut de Premier League și a jucat trei semifinale, fără a ajunge însă în ultimul act al vreunei competiții. Premisele erau însă favorabile, gruparea de pe Old Trafford având în componență mulți jucători tineri a căror "explozie" părea să se fi produs.

Doar că "diavolii" au încasat 11 goluri în primele 3 etape, iar înfrângerea umilitoare din meciul cu Tottenham a tulburat foarte tare apele pe Old Trafford. Presiunea de pe umerii lui Solskjaer este uriașă, iar aventura sa pe banca lui United s-ar putea încheia în următoarea perioadă.

Champions League
Marca: Zidane, aproape de demitere! Florentino Perez i-a găsit înlocuitor
02/12/2020 LA 08:06

"E jenant, e cea mai proastă zi din viața mea", a spus tehnicianul nordic după eșecul cu Totteham.

O lună de zile, perioada de "grațiere" a lui Solskjaer

Englezii au anunțat deja că Ed Woodward l-a contactat deja pe Mauricio Pochettino, omul care a dus-o pe Tottenham în finala UEFA Champions League, în urmă cu un an. Oficialul "diavolilor" este un fan uriaș al stilului argentinianului și îl consideră înlocuitorul ideal pentru Solskjaer. Acum, The Mirror a aflat și care sunt termenii ultimatumului dat lui Solkjaer. Oficialii nu voiau să ajungă să îl demită pe norvegian, care e un idol al tribunelor de când era jucător, dar dacă lucrurile nu revin pe făgașul normal, vor fi obligați să o facă.

Potrivit sursei citate, stafful tehnic al lui United are timp încă o lună de zile să scoată echipa din criză, altfel Solskjaer și echipa lui tehnică vor părăsi Old Trafford. Marea problemă e legată de programul teribil pentru care United îl are în această perioadă, urmând a juca împotriva lui Arsenal, Chelsea și Everton în Premier League și contra finalistei Ligii, PSG, în Champions League.

Programul lui United în Premier League, până la jumătatea lui noiembrie

  • Newcastle (deplasare)
  • Arsenal (acasă)
  • Chelsea (acasă)
  • Everton (deplasare)

Programul lui United în Champions League, până la jumătatea lui noiembrie

  • PSG (deplasare)
  • Leipzig (acasă)

Pochettino abia așteaptă să revină în fotbal

Mauricio Pochettino și-a exprimat cu multe ocazii dorința de a reveni în fotbal, după demiterea de toamna trecută de pe banca lui Tottenham. Argentinianul a fost asociat cu o numire pe banca Barcelonei, precum și pe cea a lui Juventus. Zvonurile însă nu s-au materializat, iar argentinianul a rămas în căutarea unei noi provocări.

De-a lungul timpului, Pochettino le-a mai pregătit pe Espanyol și Southampton, înainte să ajungă la Tottenham. De venirea lui la United s-a discutat și în trecut, dar acum par să se creeze toate premisele pentru o astfel de mutare.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Liga
Mauricio Pochettino este la mare căutare! Un club de mare tradiție îl dorește pe argentinian
11/11/2020 LA 15:47
Premier League
Solskjaer, lider în cursa demiterilor din Premier League! Cine e favorit să-i ia locul la Man United
05/11/2020 LA 11:22