United a terminat pe locul 4 sezonul trecut de Premier League și a jucat trei semifinale, fără a ajunge însă în ultimul act al vreunei competiții. Premisele erau însă favorabile, gruparea de pe Old Trafford având în componență mulți jucători tineri a căror "explozie" părea să se fi produs.
Doar că "diavolii" au încasat 11 goluri în primele 3 etape, iar înfrângerea umilitoare din meciul cu Tottenham a tulburat foarte tare apele pe Old Trafford. Presiunea de pe umerii lui Solskjaer este uriașă, iar aventura sa pe banca lui United s-ar putea încheia în următoarea perioadă.
"E jenant, e cea mai proastă zi din viața mea", a spus tehnicianul nordic după eșecul cu Totteham.
Ligue 1
Alertă de gradul zero la PSG! Două super-staruri nu s-au antrenat și vor rata următorul meci
ACUM 4 ORE

O lună de zile, perioada de "grațiere" a lui Solskjaer

Englezii au anunțat deja că Ed Woodward l-a contactat deja pe Mauricio Pochettino, omul care a dus-o pe Tottenham în finala UEFA Champions League, în urmă cu un an. Oficialul "diavolilor" este un fan uriaș al stilului argentinianului și îl consideră înlocuitorul ideal pentru Solskjaer. Acum, The Mirror a aflat și care sunt termenii ultimatumului dat lui Solkjaer. Oficialii nu voiau să ajungă să îl demită pe norvegian, care e un idol al tribunelor de când era jucător, dar dacă lucrurile nu revin pe făgașul normal, vor fi obligați să o facă.
Potrivit sursei citate, stafful tehnic al lui United are timp încă o lună de zile să scoată echipa din criză, altfel Solskjaer și echipa lui tehnică vor părăsi Old Trafford. Marea problemă e legată de programul teribil pentru care United îl are în această perioadă, urmând a juca împotriva lui Arsenal, Chelsea și Everton în Premier League și contra finalistei Ligii, PSG, în Champions League.
Programul lui United în Premier League, până la jumătatea lui noiembrie
  • Newcastle (deplasare)
  • Arsenal (acasă)
  • Chelsea (acasă)
  • Everton (deplasare)
Programul lui United în Champions League, până la jumătatea lui noiembrie
  • PSG (deplasare)
  • Leipzig (acasă)

Pochettino abia așteaptă să revină în fotbal

Mauricio Pochettino și-a exprimat cu multe ocazii dorința de a reveni în fotbal, după demiterea de toamna trecută de pe banca lui Tottenham. Argentinianul a fost asociat cu o numire pe banca Barcelonei, precum și pe cea a lui Juventus. Zvonurile însă nu s-au materializat, iar argentinianul a rămas în căutarea unei noi provocări.
De-a lungul timpului, Pochettino le-a mai pregătit pe Espanyol și Southampton, înainte să ajungă la Tottenham. De venirea lui la United s-a discutat și în trecut, dar acum par să se creeze toate premisele pentru o astfel de mutare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Ligue 1
Zidane, pregătit să-i spună "DA" lui PSG! Ce dorință trebuie să-i îndeplinească Al-Khelaifi
IERI LA 14:45
Ligue 1
Pochettino, în mare dificultate! Un titular indiscutabil de la PSG va lipsi o perioadă semnificativă
26/10/2021 LA 15:46