Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Solskjaer, după înfrângerea cu 6-1 în fața lui Tottenham

Cosmin Cioboata

Publicat 05/10/2020 la 23:48 GMT+3

Manchester United a înregistrat una dintre cele mai dureroase înfrângeri din istoria clubului ieri, împotriva lui Tottenham.

Ole Gunnar Solskjaer, managerul lui Manchester United

Credit imagine: Getty Images

"Diavolii" au pierdut cu 6-1 chiar pe Old Trafford, iar presa britanică anunță că board-ul clubului i-a găsit deja înlocuitor lui Ole Gunnar Solskjaer. Potrivit Mirror, United l-a contactat pe Mauricio Pochettino, cel care a pregătit-o ultima oară chiar pe Spurs.
Manchester United a început dezastruos noul sezon din Premier League. "Diavolii" au încasat 11 goluri în primele 3 etape, iar înfrângerea umilitoare din meciul cu Tottenham a tulburat foarte tare apele pe Old Trafford. Presiunea de pe umerii lui Solskjaer este uriașă, iar aventura sa pe banca lui United s-ar putea încheia în următoarea perioadă.
Potrivit sursei citate, vice-președintele lui United, Ed Woodward, l-a contactat deja pe Mauricio Pochettino, omul care a dus-o pe Tottenham în finala UEFA Champions League, în urmă cu un an. Oficialul "diavolilor" este un fan uriaș al stilului argentinianului și îl consideră înlocuitorul ideal pentru Solskjaer.

Manchester United l-a contactat pe Pochettino

Totuși, Solskjaer va mai avea timp să-și repare greșelile. Presa britanică susține că Woodward nu îl va demite în actuala pauză internațională și va aștepta reluarea meciurilor din Premier League. Apoi, dacă jocul lui United nu se va îmbunătăți, Solskjaer ar urma să părăsească postul pe care îl ocupă din 2018, după demiterea lui Jose Mourinho, omul care l-a învins categoric în ultima etapă din Premier League.
Mauricio Pochettino și-a exprimat cu multe ocazii dorința de a reveni în fotbal, după demiterea de toamna trecută. Argentinianul a fost asociat cu o numire pe banca Barcelonei, precum și pe cea a lui Juventus. Zvonurile însă nu s-au materializat, iar argentinianul a rămas în căutarea unei noi aventuri.
De-a lungul timpului, Pochettino le-a mai pregătit pe Espanyol și Southampton, înainte să ajungă la Tottenham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo