Articol scris de Romeo Ene
Varane, câştigător al Cupei Mondiale cu Franţa în 2018, a evoluat pe parcursul ultimului deceniu la Real Madrid, dar francezul şi-ar dori o nouă provocare, iar United a "intrat pe fir", după ce inițial Chelsea își manifestase intenția de a-l transfera.
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 21 ORE

Varane, principala ţintă a lui United

Apărătorul de 28 de ani mai are un an de contract pe Bernabeu, iar United are încredere că poate profita de acest aspect, oferind suma de 40 de milioane de lire sterline. ’’Diavolii roşii’’ nu se află la prima tentativă de a-l transfera pe Varane. Ei au mai încercat să realizeze acest transfer în câteva rânduri, dar nu au ajuns la o înţelegere cu fundaşul lui Real.
Solskjaer a recunoscut că United are nevoie de două sau trei transferuri de clasă mondială în această vară pentru a spera la titlu în sezonul viitor, iar aducerea unui fundaş central reprezintă o prioritate.
United a pierdut aseară pe teren propriu, în faţa lui Liverpool, scor 2-4, iar acest insucces a scos la suprafaţă deficienţele apărătorilor centrali, Victor Lindelof şi Eric Bailly, Maguire fiind accidentat. Lipsa fundaşului adus de la Leicester s-a văzut în ultimele partide, United primind nu mai puţin de 6 goluri în ultimele două meciuri. Solskjaer îşi doreşte ca jucătorii care l-au înlocuit pe Maguire să arate calităţi de lider, cu scopul de a-l înlocui cu succes.
"Harry (n.r.Maguire) a fost uimitor de când a venit la club", a spus norvegianul. "A evoluat mai mult sau mai puţin, dar, desigur, atunci când un jucător este un lider, un căpitan, atunci absenţa lui se simte foarte mult. Dar avem jucători care pot să-l înlocuiască, fiind o şansă pentru ei să preia de la el calităţile de lider. Trebuie să facem acest lucru atunci când el nu este pe teren. Îl putem auzi din tribune atunci când nu poate juca. Este important pentru noi, însă altcineva trebuie să-şi asume această responsabilitate acum, deoarece sunt sigur că în următoarele două jocuri nu ne vom putea baza pe el. Sperăm că se va recupera pentru finala Europa League, dar nu ştim încă dacă va fi posibil", a continuat Solskjaer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
"Dezastrul economic o amenință pe Barcelona la Munchen". Meci de totul sau nimic pentru catalani
06/12/2021 LA 15:53
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
04/12/2021 LA 15:00