Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Varane, dorit în Premier League! Clubul pregătit să achite 70 mil. euro pentru fundașul Realului

Cosmin Cioboata

Publicat 26/04/2021 la 09:01 GMT+3

Raphael Varane (28 de ani) se află tot mai aproape de o despărțire de Real Madrid. Contractul fundașului francez expiră în vara anului 2022 și nu dă semne că vrea să continue aventura pe Santiago Bernabeu.

Raphael Varane of Real Madrid CF

Credit imagine: Eurosport

Raphael Varane are șanse mari să plece de la Real Madrid încă din această vară. Campionul mondial din 2018 va intra în curând în ultimul an de contract, iar campioana Spaniei nu vrea să-l piardă gratis în 2022. Din acest motiv, "galacticii" sunt deschiși să asculte oferte.
Până acum s-a discutat despre interesul lui Manchester United și PSG. Recent, presa iberică a aflat că Varane se mai află pe radarul unui club de top din Premier League. Potrivit Mundo Deportivo, internaționalul francez este monitorizat de Chelsea, care caută un înlocuitor pe măsură pentru Thiago Silva. Clubul londonez ar fi pregătit chiar să achite suma de 70 de milioane de euro, cerută de Real Madrid în schimbul lui Varane.
Real are nevoie de cât mai mulți bani în această vară, pentru a finanța campania de transferuri planificată pe Bernabeu, în prim-plan cu superstarul Kylian Mbappe.

Varane, pe picior de plecare de la Real Madrid! Chelsea, dispusă să plătească 70 de milioane de euro pentru francez

Zidane nu va rămâne descoperit în cazul despărțirii de Varane. Cotidianul Marca a anunțat încă din ianuarie că madrilenii s-au înțeles cu David Alaba, al cărui contract cu Bayern Munchen expiră în vară.
Așa cum s-a scris în ultimele luni în presa din Spania, Varane nu pare tentat să-și prelungească înțelegerea cu Real. Francezul a cucerit deja toate trofeele la care visează orice fotbalist, iar acum este pregătit să facă pasul către un alt campionat de top: Premier League.
Chelsea "vânează" transferul unui fundaș central cu experiență, obișnuit cu meciurile la cel mai înalt nivel. Iar Varane pare soluția ideală găsită de Thomas Tuchel și conducerea de pe Stamford Bridge.
Chelsea a strălucit după instalarea lui Tuchel, însă managerul german simte că are nevoie de întăriri în compartimentul defensiv, mai ales că Thiago Silva va pleca, cel mai probabil, la finalul sezonului.
Până să treacă la negocierile finale pentru transferul lui Varane, Real Madrid și Chelsea se vor duela în semifinalele UEFA Champions League. Meciul tur este programat mâine (27 aprilie), în timp ce returul se va disputa pe 5 mai.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo