Managerul german care a adus, în sezonul anterior, trofeul Champions League în vitrina "cormoranilor" a anunțat cu entuziasmul său deja arhicunoscut, că va rămâne alături de Liverpool încă 4 ani de acum înainte:
"Bună dimineața, tuturor, de aici de la Melwood! Am niște vești de ultimă oră pentru toți suporterii lui Liverpool. Am hotărât să continui munca 'nu chiar așa de rea' pe care am făcut-o până acumpe Anfield. Vă anunț în premieră ca am semnat prelungirea contractului până în 2024! Liverpool este un club extraordinar și aici mă simt ca acasă. Iubesc să fiu alături de voi, alături de oameni cu care mă înțeleg excelent. N-a fost greu să iau această decizie. Ne vedem mult mai des de acum încolo!", a fost mesajul lui Klopp pe contul oficial de Twitter al lui Liverpool.
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58

Cifrele lui Klopp pe banca lui Liverpool

Jurgen Klopp a ajuns la Liverpool în 2015, după 7 ani petrecuți la Borussia Dortmund. Alături de tehnicianul german, formația de pe Anfield a câștigat trofeul Champions League și a fost foarte aproape să aducă primul titlu din Premier League, după 29 de ani. 141 victorii, 54 de egaluri și 39 de înfrângeri sunt cifrele lui Klopp pe banca "cormoranilor".
În actualul sezon, Liverpool este lider în Anglia, cu un avans de 8 puncte față de locul secund, ocupat de Leicester. Următorul meci al "cormoranilor" va fi împotriva lui Watford, sâmbătă, de la ora 14:30.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39