În ultimii ani, de când Zidane a revenit pe banca lui Real Madrid, Bale nu a mai fost o soluţie pentru francez. Ca atare, Florentino Perez a încercat să îl vândă, însă niciun club nu a putut să îi onoreze pretenţiile financiare uriaşe galezului.
În cele din urmă, atacantul de bandă a ajuns la Spurs, fosta sa formaţie, care a acceptat să ţină 240.000 de lire/săptămână din salariul uriaş. Sub comanda lui Mourinho, Bale a jucat puţin, dar, odată "Specialul" dat afară, fotbalistul pare să îşi recapete forma.

Levy îl promite tuturor antrenorilor pe Bale în lot

Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
IERI LA 08:44
Mail Online anunţă că Daniel Levy, chairmanul lui Tottenham, le-a promis tuturor antrenorilor pe care i-a contactat pentru a prelua echipa din vară că îl vor avea la dispoziţie şi pe fotbalistul galez.
Spurs va cheltui 12 milioane de lire cu Bale stagiunea viitoare, parte din salariul fotbalistului, iar Real Madrid şi-a dat imediat acordul pentru ca acesta să rămână la Londra încă un sezon, sub formă de împrumut. Zidane nu concepe ca galezul să mai intre în planurile lui, iar Florentino Perez ştie că va fi foarte greu ca alt club să plătească mai mult din salariu lui Bale.
Singura necunoscută era legată de dorinţa galezului, dar odată Mourinho plecat, acesta a înţeles că va fi titular în majoritatea partidelor, indiferent cine va prelua echipa din vară. De altfel, după partida din weekend, când a reuşit o triplă, atacantul de bandă a ţinut să îl "înţepe", elegant, pe fostul antrenor.
"Suntem în direcţia bună, suntem mai aproape de poartă şi ne creăm mai multe oportunităţi de a marca. Jucăm fotbal în stilul Tottenham", a spus Bale după succesul în faţa lui Sheffield United.
Scăpaţi de Mourinho, Kane&Co au bifat două victorii la rând în Premier League şi vor să lupte până la capăt pentru un loc de Champions League, chiar dacă misiunea e foarte dificilă. Spurs e pe 6, la 5 puncte de Chelsea, dar are un program mult mai uşor pe final de sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
25/11/2022 LA 21:50
Cupa Mondială FIFA
Anglia - SUA 0-0, după o partidă slabă făcută de ambele echipe! Fanii au huiduit pe final
25/11/2022 LA 20:52