Arsene Wenger a plecat vara trecută de pe Emirates Stadium, după 22 de ani petrecuți pe banca lui Arsenal. Într-un interviu acordat recent pentru Beinsports.com, managerul francez a declarat că a preferat să rămână la Arsenal, deși pe Santiago Bernabeu putea câștiga un număr mult mai mare de trofee:
De când eram tânăr, mi-am dorit să lucrez în stilul pe care mi-l propun. Din când în când, mă uit în urmă și mă întreb: "Oare am făcut treabă bună? Am simțit că Arsenal este clubul unde îmi pot desfășura munca exact așa cum vreau eu. De ce să merg la o echipă cu mai multe trofee și cu mai multe resurse financiare cum este Real Madrid, fără să pot aplica pe teren ideile mele de joc? În final, am decis să îmi continui povestea de dragoste alături de Arsenal.
Arsene Wenger a câștigat 17 trofee pe banca lui Arsenal, printre care trei titluri în Premier League. În 2004, "tunarii" au devenit campioni în Anglia la finalul unui sezon extraordinar, în care n-au pierdut niciun meci.
Fotbal
Arsene Wenger anunță o adevărată revoluție în fotbal! Cum se va schimba regula offside-ului
12/10/2021 LA 20:05
https://i.eurosport.com/2018/04/20/2317422.jpg

Wenger: "Nu aș refuza o ofertă ca selecționer!"

Întrebat despre o posibilă carieră ca selecționer, Arsene Wenger a recunoscut că l-ar tenta o experiență de acest gen, mai ales dacă ar putea ajunge la Camponatul Mondial din 2022:
Chiar mă văd pe banca unei echipe naționale! Ar fi o experiență foarte interesantă pentru mine. Există multe naționale cu potențial, cum ar fi Qatarul, pe care le-aș putea urmări îndeaproape cum se dezvoltă. Dintotdeauna mi-am dorit să ajung la Campionatul Mondial, în locul unde se întâlnesc cei mai buni jucători din lume. Cine știe, poate mă veți vedea la Campionatul Mondial din Qatar, peste trei ani.
Fotbal
Noi schimbări de regulament în fotbal de la 1 iulie! Sunt vizate regulile henț-ului și off-side-ului
05/03/2021 LA 19:22
Fotbal
Szczesny, portarul care a preferat să fumeze decât să apere în Premier League
22/05/2020 LA 13:39