Campioana Germaniei este în căutarea unui înlocuitor pe banca tehnică, după ce Niko Kovac a fost demis. Invitat la emsiunea celor de la beinsports.com, Wenger a infirmat zvonurile din ultima perioadă:
Niciodată n-am refuzată să vorbesc cu oficialii lui Bayern Munchen când am avut ocazia. Am un respect imens pentru cei care conduc clubul. Am fost foarte aproape să ajung pe banca lui Bayern în urmă cu mult timp. În prezent n-am primit vreo ofertă. Nu pot spune mai mult de atât. Nu știu dacă mă vor contacta în viitor.
Ligue 1
Reacții dure după afirmația lui Wenger: "Dacă Mbappe s-ar fi născut în Camerun, nu ar fi devenit"...
15/06/2022 LA 14:07
https://i.eurosport.com/2019/11/07/2712073.jpg
Wenger a rămas fără echipă după despărțirea de Arsenal, pe banca căreia a stat timp de 22 de ani. El spune că se gândește să accepte un post oferit de FIFA, dar asta nu l-ar împiedica să revină pe banca unei echipe:
Încă nu m-am decis dacă voi mai antrena sau nu. Momentan îmi place ce fac și sunt fericit. În același timp, mi-e dor de atmosfera de pe teren, așa că este o decizie destul de dificilă. Mă voi gândi serios la ce voi face în următoarea săptămână.
Arsene Wenger a ajuns pe banca lui Arsenal în 1996, iar de atunci a antrenat clubul de pe Emirates în 1217 meciuri și a cucerit 17 trofee. Printre cele mai importante dintre acestea rămâne titlul cucerit în sezonul 2003/2004, în care "tunarii" n-au pierdut vreo partidă.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Ligue 1
Arsene Wenger insistă: "Mbappe are ceva din Pele!" Ce calități ale francezului l-au impresionat
16/03/2022 LA 10:30
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
26/01/2022 LA 16:48