Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wenger a vorbit despre posibila numire la Bayern! "Am un respect imens pentru club"

Cosmin Cioboata

Publicat 07/11/2019 la 13:47 GMT+2

Arsene Wenger a vorbit despre zvonurile conform cărora antrenorul de 70 de ani ar fi dorit pe banca lui Bayern Munchen, rămasă recent fără antrenor.

wenger

Credit imagine: Getty Images

Campioana Germaniei este în căutarea unui înlocuitor pe banca tehnică, după ce Niko Kovac a fost demis. Invitat la emsiunea celor de la beinsports.com, Wenger a infirmat zvonurile din ultima perioadă:
Niciodată n-am refuzată să vorbesc cu oficialii lui Bayern Munchen când am avut ocazia. Am un respect imens pentru cei care conduc clubul. Am fost foarte aproape să ajung pe banca lui Bayern în urmă cu mult timp. În prezent n-am primit vreo ofertă. Nu pot spune mai mult de atât. Nu știu dacă mă vor contacta în viitor.
wenger
Wenger a rămas fără echipă după despărțirea de Arsenal, pe banca căreia a stat timp de 22 de ani. El spune că se gândește să accepte un post oferit de FIFA, dar asta nu l-ar împiedica să revină pe banca unei echipe:
Încă nu m-am decis dacă voi mai antrena sau nu. Momentan îmi place ce fac și sunt fericit. În același timp, mi-e dor de atmosfera de pe teren, așa că este o decizie destul de dificilă. Mă voi gândi serios la ce voi face în următoarea săptămână.
Arsene Wenger a ajuns pe banca lui Arsenal în 1996, iar de atunci a antrenat clubul de pe Emirates în 1217 meciuri și a cucerit 17 trofee. Printre cele mai importante dintre acestea rămâne titlul cucerit în sezonul 2003/2004, în care "tunarii" n-au pierdut vreo partidă.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo