Campioana Germaniei este în căutarea unui înlocuitor pe banca tehnică, după ce Niko Kovac a fost demis. Invitat la emsiunea celor de la beinsports.com, Wenger a infirmat zvonurile din ultima perioadă:
Niciodată n-am refuzată să vorbesc cu oficialii lui Bayern Munchen când am avut ocazia. Am un respect imens pentru cei care conduc clubul. Am fost foarte aproape să ajung pe banca lui Bayern în urmă cu mult timp. În prezent n-am primit vreo ofertă. Nu pot spune mai mult de atât. Nu știu dacă mă vor contacta în viitor.
Fotbal
Arsene Wenger anunță o adevărată revoluție în fotbal! Cum se va schimba regula offside-ului
12/10/2021 LA 20:05
https://i.eurosport.com/2019/11/07/2712073.jpg
Wenger a rămas fără echipă după despărțirea de Arsenal, pe banca căreia a stat timp de 22 de ani. El spune că se gândește să accepte un post oferit de FIFA, dar asta nu l-ar împiedica să revină pe banca unei echipe:
Încă nu m-am decis dacă voi mai antrena sau nu. Momentan îmi place ce fac și sunt fericit. În același timp, mi-e dor de atmosfera de pe teren, așa că este o decizie destul de dificilă. Mă voi gândi serios la ce voi face în următoarea săptămână.
Arsene Wenger a ajuns pe banca lui Arsenal în 1996, iar de atunci a antrenat clubul de pe Emirates în 1217 meciuri și a cucerit 17 trofee. Printre cele mai importante dintre acestea rămâne titlul cucerit în sezonul 2003/2004, în care "tunarii" n-au pierdut vreo partidă.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
Noi schimbări de regulament în fotbal de la 1 iulie! Sunt vizate regulile henț-ului și off-side-ului
05/03/2021 LA 19:22
Fotbal
Szczesny, portarul care a preferat să fumeze decât să apere în Premier League
22/05/2020 LA 13:39