Într-un interviu acordat Daily Express, Wenger a declarat echipa lui Jurgen Klopp este mult prea în față pentru celelalte echipe: „Cred că e un grup de cluburi care sunt aproape unul de altul și există o echipă deasupra tuturor iar aceea este Liverpool. Nu ar fi realist azi să vorbim despre șansele lui Arsenal la titlu”.
După ce Liverpol și-a menținut startul perfect de sezon, Manchester City a pierdut acasă cu Wolves iar cormoranii s-au distanțat la opt puncte în vârful clasamentului chiar înaintea pauzei internaționale. Arsenal se află la doar un punct de City după ce a învins în weekend pe Bournemouth.
„Nu sunt cel mai bun la predicții, dar în acest moment trebuie să câștigi meciuri consecutive și apoi vezi unde ești. Dar în acest moment Liverpool au un avans prea mare și nu au pierdut niciun meci”, a declarat Wenger.
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
26/01/2022 LA 16:48
Chiar dacă se află pe locul trei în clasament, greșelile din defensiva lui Arsenal au făcut ca echipa lui Unai Emery să fie echipa cu cele mai multe goluri primite din primele patru.
https://i.eurosport.com/2019/10/06/2691338.jpg
Wenger și-a exprimat susținerea față de Emery, care a fost criticat recent: „Nu sunt aici să judec antrenorii. Sunt un suporter al lui Arsenal, deci îl susțin. Dar poate aduce victorii și a implementat un stil de joc care îmi place. Un club ca Arsenal este o responsabilitate imensă iar una dintre aceste responsabilități este să joace un fotbal atractiv. După aceea, cred că cel mai important lucru este să susținem echipa și să câștige meciuri”.
Fotbal
Arsene Wenger anunță o adevărată revoluție în fotbal! Cum se va schimba regula offside-ului
12/10/2021 LA 20:05
Fotbal
Noi schimbări de regulament în fotbal de la 1 iulie! Sunt vizate regulile henț-ului și off-side-ului
05/03/2021 LA 19:22