Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

West Ham, ofertă pentru Hazard! Real Madrid, nemulțumită de suma oferită

Cristian Mihală

Publicat 10/12/2021 la 13:14 GMT+2

West Ham încearcă să se întărească pentru perioada de mercato din iarnă. "Ciocănarii" au făcut o ofertă de 21 de milioane de lire pentru Eden Hazard, refuzată de Real Madrid.

Eden Hazard entschuldigt sein Verhalten

Credit imagine: SID

După ce l-a reinventat pe Lingard sezonul trecut, aducându-l împrumut de la United în iarnă, West Ham a încercat o super-mutare pe piața transferurilor.
Oficialii londonezilor au dorit să îl "repatrieze" în capitala Angliei pe Eden Hazard, fotbalistul văzut cel mai mare flop din istoria lui Real Madrid. Adus pe Bernabeu pentru 100 de milioane de euro, pentru a-l face uitat pe Ronaldo, belgianul a fost mai mult accidentat, iar în momentul de față are șanse "0" să fie titular în echipa lui Ancelotti.
Ca atare, Florentino Perez își dorește enorm să îl cedeze pe Hazard, iar West Ham a intrat pe fir. Doar că suma oferită de "ciocănari" - 21 de milioane de lire - a fost refuzată de Real, care speră să își recupereze mai mult din suma enormă cheltuită pe atacantul de bandă.

Real Madrid speră la o ofertă mai bună pentru Hazard

Există premise pentru noi discuții între părți și e de așteptat ca președintele lui Real Madrid să fie mai flexibil. Hazard face în curând 31 de ani, iar perioada lungă de inactivitate și salariul avut nu îl fac foarte ofertant pentru alte echipe.
Totuși, dinspre Premier League au mai existat contacte de la Newcastle, care îl vede pe Hazard un om cu potențial, măcar din punct de vedere al imaginii. Trebuie spus, însă, că Eddie Howe e mult mai preocupat de întăriri în defensivă, astfel că nu e sigur de utilitatea unui fotbalist cu un asemenea istoric al accidentărilor.
Antrenorul lui Real a declarat de curând că Eden Hazard este apt să joace, dar el preferă în acest moment "alţi jucători" în "11"-le de start.
"El poate juca. Dar în acest moment, antrenorul preferă alţi jucători", a explicat într-o conferinţă de presă tehnicianul, înaintea meciului cu Osasuna, de luna trecută.
Real Madrid l-a achiziţionat pe internaţionalul belgian Eden Hazard pentru 100 de milioane de euro în vara anului 2019, când l-a transferat de la echipa engleză Chelsea Londra. El s-a confruntat însă cu perioade dificile, marcate de numeroase accidentări.
4 goluri a marcat Hazard, din 2019, de când a sosit pe Bernabeu. El are o medie de o reușită la 10 meciuri. La Chelsea, formație pentru care a evoluat 7 ani, belgianul a punctat de 85 de ori în 245 de partide, fiind printre protagoniștii Premier League.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo