Înțelegerea lui Wijnaldum cu Liverpool expiră pe 1 iulie, ceea ce înseamnă că poate acum discuta cu alte cluburi despre transferul pe gratis în vară. Campionii din Premier League i-au oferit un nou contract la începutul lunii decembrie, dar Wijnaldum nu le-a dat pentru moment un răspuns. Semn că e tentat să plece, deși nu a spus răspicat acest lucru.
Apropiați ai fotbalistului au dezvăluit pentru The Mirror, însă, că hotărârea mijlocașului batav e deja luată. El e de mic fan al Barcelonei, dorind mereu să le calce pe urme lui Johan Cruyff, Ronald Koeman și Frank Rijkaard. Relația cu actualul tehnician al Barcelonei e una excelentă, de pe vremea când lucrau împreună la naționala Olandei, dar Gini va dori să meargă pe Camp Nou și în condițiile în care noul președinte îl va înlocui pe antrenor.

Gini Wijnaldum pune presiune pe șefii lui Liverpool

Serie A
Wijnaldum, OUT din cauza unei fracturi de tibie! Olandezul s-a accidentat la un antrenament
22/08/2022 LA 06:29
Pe lângă faptul că nu le-a dat șefilor lui Liverpool niciun răspuns cu privire la prelungirea contractului cu trupa antrenată de Jurgen Klopp, Gini Wijnaldum pune presiune în public pe conducerea de pe Anfield să ofere ultimele detalii privind negocierile. Mijlocașul olandez a fost de curând întrebat dacă există vreo informație nouă cu privire la situația lui la Liverpool.
"Nu, nu există nicio noutate. Cred că nu eu ar trebui să ofer vreun detaliu, o informație nouă, clubul ar trebui să o facă. Dacă se va stabili ceva, clubul ar trebui să spună ce se întâmplă, nu eu", a spus Gini Wijnaldum pentru Sky Sports.

Klopp a vorbit și el despre situația lui Gini Wijnaldum la Liverpool

Săptămâna trecută, înainte de egalul cu Manchester United, Klopp a fost întrebat cu privire la stadiul negocierilor pentru prelungirea contractului lui Wijnaldum: "Nu am ce să spun pe subiect, pentru că nu știu ce se va întâmpla. Am spus deja cât mi-aș dori să rămână, îl repect pe Gini ca persoană și jucător. Când va lua o decizie finală, o să aflați", a explicat germanul.
Chiar și așa, presa engleză a notat că tehnicianul german l-a identificat pe Rodrigo De Paul, de la Udinese, drept un înlocuitor pe măsură pentru batav. Mijlocașul de 26 de ani nu doar că marchează extrem de mult pentru postul și echipa la care joacă (una care nu este de prim plan), dar reușește să își pună coechipierii în situații excelente. Stagiunea trecută a reușit 7 goluri și 6 assisturi în Serie A, în timp ce cu o stagiune înainte reușea 9 goluri și 7 assisturi pentru Udinese.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Dele Alli, aproape de un împrumut la Beșitkaș! Unde poate ajunge Marcelo
04/08/2022 LA 12:40
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28