Înțelegerea lui Wijnaldum cu Liverpool expiră pe 1 iulie, ceea ce înseamnă că poate acum discuta cu alte cluburi despre transferul pe gratis în vară. Campionii din Premier League i-au oferit un nou contract la începutul lunii decembrie, dar Wijnaldum nu le-a dat pentru moment un răspuns. Semn că e tentat să plece, deși nu a spus răspicat acest lucru.
Apropiați ai fotbalistului au dezvăluit pentru The Mirror, însă, că hotărârea mijlocașului batav e deja luată. El e de mic fan al Barcelonei, dorind mereu să le calce pe urme lui
Johan Cruyff, Ronald Koeman și Frank Rijkaard. Relația cu actualul tehnician al Barcelonei e una excelentă, de pe vremea când lucrau împreună la naționala Olandei, dar Gini va dori să meargă pe Camp Nou și în condițiile în care noul președinte îl va înlocui pe antrenor.
Fotbal
Premieră istorică! A evoluat pentru naționala Angliei, iar acum va juca împotriva ei
ACUM 42 MINUTE
"Barcelona a fost mereu ținta lui Gini. E o situație similară cu Bale, care, deși era la Spurs, visa să meargă la Real Madrid, vedea acest transfer ca destinația ideală", au declarat surse demne de încredere pentru sursa citată.

Klopp i-a găsit deja înlocuitor lui Wijnaldum la Liverpool

Înainte de meciul cu United, de duminică, Klopp a fost chestionat cu privire la stadiul negocierilor pentru prelungirea contractului lui Wijnaldum.
"Nu am ce să spun pe subiect, pentru că nu știu ce se va întâmpla. Am spus deja cât mi-aș dori să rămână, îl repect pe Gini ca persoană și jucător. Când va lua o decizie finală, o să aflați", a explicat germanul.
Chiar și așa, presa engleză a notat de ieri că tehnicianul german l-a identificat pe Rodrigo De Paul, de la Udinese, drept un înlocuitor pe măsură pentru batav.
Mijlocașul de 26 de ani nu doar că marchează extrem de mult pentru postul și echipa la care joacă (una care nu este de prim plan), dar reușește să își pună coechipierii în situații excelente. Stagiunea trecută a reușit 7 goluri și 6 assisturi în Serie A, în timp ce cu o stagiune înainte reușea 9 goluri și 7 assisturi pentru Udinese.
Conform jurnaliștilor britanici, Liverpool e dispusă să plătească 40 de milioane de euro pentru starul friulanilor, dar va avea concurență serioasă din partea granzilor din Serie A.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971671.jpg
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Mesajul lui Sorescu la despărțirea de Dinamo: "Aici m-am format ca fotbalist"
ACUM O ORĂ