Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prioritate "0" pentru Liverpool! Rodrigo De Paul, marele pariu al lui Klopp, în vară

Cristian Mihală

Publicat 15/01/2021 la 13:37 GMT+2

Rodrigo de Paul, mijlocașul de 26 de ani al lui Udinese, a devenit principala țintă pentru Liverpool, în vară.

Rodrigo De Paul

Credit imagine: Getty Images

"Cormoranii" vor să se întărească în această perioadă de mercato cu un fundaș central, după ce Van Dijk și Joe Gomez s-au accidentat și vor rata probabil tot sezonul, dar problemele financiare îi dau bătăi de cap lui Klopp, care a recunoscut că nu știe dacă mutarea va avea loc.
Dar, pentru la vară, lucrurile vor sta diferit și, potrivit Daily Express, neamțul de la cârma campioanei Angliei și-a stabilit principala prioritate.
În contextul în care plecarea lui Wijnaldum devine tot mai probabilă, tehnicianul german l-a identificat pe Rodrigo De Paul, de la Udinese, drept un înlocuitor pe măsură.
Mijlocașul de 26 de ani nu doar că marchează extrem de mult pentru postul și echipa la care joacă (una care nu este de prim plan), dar reușește să își pună coechipierii în situații excelente. Stagiunea trecută a reușit 7 goluri și 6 assisturi în Serie A, în timp ce cu o stagiune înainte reușea 9 goluri și 7 assisturi pentru Udinese.

De Paul a fost aproape de Premier League: Bielsa l-a dorit la Leeds

Rodrigo De Paul nu i-a atras doar atenția lui Klopp, în Premier League. Marcelo Bielsa a fost foarte aproape să îl înregimenteze pe compatriotul său în vară.
S-a scris mult în urmă cu 6 luni despre un posibil transfer al jucătorului de 26 de ani la Leeds, după promovarea echipei în Premier League. Marcelo Bielsa dorea să-și întărească echipa cu jucători talentați din cele mai puternice campionate ale Europei.
Negocierile păreau că se îndreaptă spre un numitor comun, iar De Paul chiar a confirmat pe Twitter transferul la Leeds, pentru ca apoi să șteargă postarea.
Sursa citată anterior notează că Liverpool e dispusă să plătească aproximativ 40 de milioane de euro pentru jucător, dar mutarea nu va fi ușor de făcut. Pentru că mijlocașul argentinian e curtat și de forțete din Serie A. Inter, Juventus, AC Milan, Napoli îl doresc, iar Leeds nu a renunțat nici ea la visul de a-l transfera.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo