S-a scris mult recent despre un posibil transfer al jucătorului de 26 de ani la Leeds, după promovarea echipei în Premier League. Marcelo Bielsa dorește să-și întărească echipa cu jucători talentați din cele mai puternice campionate ale Europei.
Rodrigo a venit deja de la Valencia, la fel ca Robin Koch de la SC Freiburg.
Iar cel mai recent transfer pare să fie Rodrigo de Paul, un mijlocaș care este cunoscut pentru numărul mare de goluri marcate la Udinese. Negocierile durează deja de ceva timp între Udinese și Leeds, italienii sperând să obțină o sumă în jurul a 40 de milioane de euro.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48

Rodrigo de Paul, gafă pe Twitter

Negocierile dintre cele două cluburi au avansat încet însă iar recent au crescut temerile că mutarea s-ar putea să nu se mai concretizeze, mai ales după ce s-a aflat și și Zenit St. Petersburg a devenit interesată.
Însă Rodrigo de Paul a intervenit personal în discuțiile de pe Twitter, indicând că transferul în Premier League este iminent. Publicația fanilor lui Leeds, Square the Ball, a scris pe Twitter că internaționalul argentinian dorește să meargă pe Elland Road și că mai rămâne doar ca cele două cluburi să se înțeleagă într-un final.
Rodrigo a răspuns acelui comentariu și a confirmat informația scurt: ”Da” pentru ca apoi să șteargă la scurt timp tweetul.
Dacă va veni, Rodrigo de Paul va deveni cu siguranță cel mai scump transfer din istoria clubului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11