S-a scris mult recent despre un posibil transfer al jucătorului de 26 de ani la Leeds, după promovarea echipei în Premier League. Marcelo Bielsa dorește să-și întărească echipa cu jucători talentați din cele mai puternice campionate ale Europei.

Rodrigo a venit deja de la Valencia, la fel ca Robin Koch de la SC Freiburg.

Premier League
Jurgen Klopp se laudă cu noul star de la Liverpool: "Ne vom distra cu el în viitor. Sunt sigur!"
PESTE 17 MINUTE

Iar cel mai recent transfer pare să fie Rodrigo de Paul, un mijlocaș care este cunoscut pentru numărul mare de goluri marcate la Udinese. Negocierile durează deja de ceva timp între Udinese și Leeds, italienii sperând să obțină o sumă în jurul a 40 de milioane de euro.

Rodrigo de Paul, gafă pe Twitter

Negocierile dintre cele două cluburi au avansat încet însă iar recent au crescut temerile că mutarea s-ar putea să nu se mai concretizeze, mai ales după ce s-a aflat și și Zenit St. Petersburg a devenit interesată.

Însă Rodrigo de Paul a intervenit personal în discuțiile de pe Twitter, indicând că transferul în Premier League este iminent. Publicația fanilor lui Leeds, Square the Ball, a scris pe Twitter că internaționalul argentinian dorește să meargă pe Elland Road și că mai rămâne doar ca cele două cluburi să se înțeleagă într-un final.

Rodrigo a răspuns acelui comentariu și a confirmat informația scurt: ”Da” pentru ca apoi să șteargă la scurt timp tweetul.

Dacă va veni, Rodrigo de Paul va deveni cu siguranță cel mai scump transfer din istoria clubului.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Gareth Bale nu are niciun regret că a părăsit Realul: "Am fost în situații de presiune imensă"
ACUM 16 MINUTE
Premier League
Povestea fanatastică a lui Edouard Mendy! În 2014-2015 nu a avut echipă, iar acum este la Chelsea
ACUM 2 ORE