Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, al 5-lea meci consecutiv fără victorie în Premier League! Aubameyang, autogol cu Burnley

Irina Aldea

Actualizat 13/12/2020 la 23:10 GMT+2

Arsenal se adâncește tot mai mult într-o serie nefastă de meciuri fără victorie, iar Mikel Arteta pare incapabil să găsească soluțiile de care "tunarii" au atât de mare nevoie.

Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Prima repriză s-a terminat la egalitate, 0-0. Arsenal a dictat ritmul meciului în prima parte, și deși a avut mai multe ocazii de gol decât oaspeții lor, nu au izbutit să înscrie în poarta lui Pope. Cea de-a doua repriză a fost mult mai dinamică, și nu în sensul pe care elevii lui Mikel Arteta îl așteptau.
În minutul 58, Granit Xhaka a fost eliminat direct de arbitrul Graham Scott, iar mai apoi, în minutul 73 s-a deschis tabela dintr-un autogol al lui Aubameyang, care a dezamăgit în ultima vreme în Premier League. Nici colegii lui nu au reușit să o scoată pe Arsenal din zona periculoasă. În urma acestui rezultat, Arsenal continuă în subsolul clasamentului din Premier League, cu doar 13 puncte după 12 etape parcurse.
Pentru trupa lui Mikel Arteta, în Premier League urmează meciul de pe teren prorpiu cu Southampton, iar mai apoi vizita la Everton pe Goodison Park, în etapa a 14-a. De partea cealaltă, Burnley va merge în vizită la Aston Villa în etapa intermediară, iar mai apoi vor primi vizita lui Wolves. Tot în această seară, Leicester i-a predat o adevărată lecție de fotbal lui Brighton, pe care a învins-o cu 3-0, grație unei duble a lui Maddison și unui gol a lui Jamie Vardy. Totuși, Vardy a fost și autorul celor două pase de gol la reușitele colegului James Maddison.

Arsenal – Burnley 0-1 | Echipele de start

  • Arsenal (4-2-3-1) Leno; Bellerin, Holding, Gabriel, Tierney; Elneny, Xhaka; Willian, Lacazette, Saka; Aubameyang. Rezerve: Runarsson, Mustafi, Ceballos, Maitland-Niles, Willock, Smith Rowe, Nketiah.
  • Burnley (4-2-3-1) Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Brownhill, Westwood; Brady, Rodriguez, McNeil; Wood. Rezerve: Peacock-Farrell, Pieters, Long, Dunne, Benson, Barnes, Vydra.
  • Arbitru: Graham Scott
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo