Dacă Origi va aduce în conturile grupării de pe Anfield o sumă importantă - 32 de milioane de euro e oferta lui Wolves, pare "cormoranii" au acceptat-o -, Van den Berg va lua drumul Championship pentru a câștiga experiență, astfel încât în viitoarele sezoane să devină o variantă pentru prima echipă a lui Klopp.
Tehnicianul german a fost extrem de inspirat când l-a împrumutat, la începutul sezonului, pe puștiul Harvey Elliott la Blackburn, acesta strălucind pentru echipa care a câștigat Premier League în 1994-1995. Acum, Klopp va proceda la fel cu un alt tânăr de perspectivă, Van den Berg. Olandezul de 19 ani nu l-a convins încă pe tehnicianul de pe Anfield, bifând minute doar în Cupa Ligii, și va fi trimis sub formă de împrumut în Championship la un club unde să evolueze constant.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Klopp va aduce la Liverpool un fundaș central

Acest împrumut al tânărului venit în 2019 de la Zwolle pentru 5 milioane de euro (bonusuri incluse) arată clar că Jurgen Klopp plănuiește aducerea unui fundaș central în această iarnă.
Van Dijk și Joe Gomez vor fi absenți până la finalul sezonului, iar Joel Matip este și el predispus spre accidentări. Astfel, cu Southampton, stafful "cormoranilor" a improvizat total, folosind doi închizători pe postul de fundași centrali: Henderson și Fabinho. Klopp a fost destul de precaut când a fost întrebat de întărirea apărării, dar faptul că va împrumuta un alt fundaș central indică clar dorința lui de a aduce întăriri.
"Nu știu exact cum e la alte cluburi, dar trebuie să fim foarte atenți și precauți din punct de vedere financiar. Așa că nu știu să vă spun acum ce putem face și ce nu în perioada asta de mercato", a spus Klopp, înainte de partida cu Southampton.
Cel mai probabil, Liverpool se va folosi de suma pe care o va primi de la Wolves în contul lui Origi pentru întărirea defensivei, în ultimele săptămâni presa engleză vorbind de peste 5 variante pe care Klopp le are în vedere pentru un transfer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25