Nu mai departe de ieri, după înfrângerea cu PSG, din Liga Campionilor, scor 1-3, postul lui Solskjaer a fost pus în discuție. Deja norvegianul se află de peste doi ani la cârma clubului englez, iar semnalele nu sunt cele mai bune, pentru un club obișnuit în "era Ferguson" să domine fotbalul din UK.

Woodward: "Vom aduce întăriri la Manchester United"

Totuși, Ed Woodward, cel mai influent și vizibil om din conducerea "diavolilor" a dat garanții că nu se pune problema schimbării staffului tehnic. Mai mult, după cele 180 de milioane de lire cheltuite în vara lui 2019 pe transferuri, mai mult decât orice alt club din Europa, United e decisă să facă achiziții foarte scumpe și la finalul acestui sezon.
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 9 ORE
"Ce se întâmplă pe teren e prioritatea noastră numărul unu. Chiar dacă nu jucăm încă având fanii în tribune, le simțim dorințele și știm că vor să revenim cât mai repede unde ne e locul. Dar să nu uităm că sezonul trecut am avut o serie de 14 meciuri la rând fără înfrângere. Stagiunea asta am întâmpinat sincope, dar am obținut victorii mari împotriva lui PSG și Leipzig. Sigur, mai sunt multe lucruri de pus la punct pentru a ajunge unde ne dorim, e nevoie de constanță pentru a câștiga trofee. Dar vedem multe semne pozitive, per total, și îl susținem total pe Ole. Vom aduce întăriri la nivelul lotului, fanii trebuie să știe că stafful tehnic și fotbaliștii beneficiază de tot suportul nostru. Avem încredere în Ole și avem un proiect pe termen lung împreună. Facem tot posibilul să îi aducem jucătorii pe care și-i dorește, concentrându-ne pe ferestrele de transferuri din fiecare vară", a anunțat Woodward, potrivit mirror.co.uk.
Manchester United joacă în acest weekend pe terenul lui West Ham, într-o dispută ce poate fi urmărită sâmbătă, de la 19:30, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Cine e Cody Gakpo, golgheterul Olandei la CM! Ce club a început negocierile pentru transferul său
IERI LA 10:58
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34