Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Euroscout Martinelli, brazilianul care a explodat la Arsenal

Ion Alexandru

Publicat 21/05/2021 la 17:56 GMT+3

Martinelli este unul dintre cei mai promițători fotbaliști din Premier League. Brazilianul a arptat încă de 17 ani că poate fi arma seceretă a lui Arsenal, dar din păcate a suferit o accidentare gravă. Euroscout a analizat posibilitățile de creștere ale lui Martinelli.

Gabriel Martinelli

Credit imagine: Getty Images

Născut și crescut în Guarulhos, São Paulo, Gabriel Martinelli și-a început cariera de fotbalist jucând pentru echipa de futsal a lui Corinthians. Abia la vârsta de 14 ani, adolescentul a semnat primul contract de junior cu o echipă de liga a 4-a, Ituano, iar pe 2 iulie 2019, la 18 ani, a urmat transferul spectaculos la Arsenal.
Calitatea principală a lui Martinelli este, fără îndoială, capacitatea sa de a ataca mingea în suprafața de pedeapsă. Poziționarea și mișcarea sa în teren fiind remarcabile pentru vârsta lui, adaptându-se mereu foarte bine la viteza jocului și la găsirea spațiilor de exploatat.
picture

#Euroscout Martinelli, samba în ritm de Premier League

Este confortabil în a încerca incursiuni din orice direcție către poziții centrale, dar și-ar putea îmbunătăți jocul transformându-l în unul puțin mai direct. În prezent, reușește să evite capcana offisde-ului în majoritatea timpului, deoarece începe alergarea mult mai devreme, bazându-se pe avantajul vitezei pe care îl are asupra fundașilor.
Energia lui Martinelli este în teren este debordantă, ceea ce l-a transformat deja într-unul din favoriții fanilor. Deși accidentarea la genunchi a fost una gravă, pare că s-a recuperat excelent, promițând să fie un jucător de bază în anii care vor urma pentru "Tunari".
picture

#Euroscout Martinelli, visul copilului de la Ituano

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo