Fără Jamie Vardy, golgheterul "vulpilor" suferind o mică operație care îl scoate din circuit o scurtă perioadă, Leicester s-a prezentat impecabil pe Goodison Park.

Oaspeții au dominat clar startul partidei, dar cei care au marcat au fost băieții lui Ancelotti. James Rodriguez a deschis scorul după jumătate de oră.

Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a 25-a din Premier League
IERI LA 07:33

Columbianul a fost direct implicat (gol sau assist) în 7 goluri pentru Everton în acest sezon. Cifre foarte bune, mai ales că fostul fotbalist al lui Real Madrid a fost o lungă perioadă accidentat.

Ca și cum prima repriză nu a fost suficient de ghinionistă pentru "vulpi", Brendan Rodgers s-a văzut nevoit în finalul primelor 45 de minute să îl înlocuiască pe Ndidi, unul dintre cei mai buni închizători din Premier League. Acesta s-a accidentat și nu a mai putut continua, Mendy luându-i locul.

Everton - Leicester 1-1. O nouă gafă marca "Pickford"

În debutul reprizei secunde, Leicester a continuat să domine, iar Justin a fost aproape să restabilească egalitatea. Jucătorul de bandă a ajuns în centru, la o fază fixă și, după o repsingere a lui Pickford, a tras din marginea careului, la câțiva centrimetri de bară.

Același Justin a fost aproape de gol în minutul 64, când Pickford a ieșit perfect și s-a opus finalizării, după o centrare din bandă.

Într-un final, inevitabilul s-a produs în minutul 67. Pickford a trimis în corner o centrare perfectă a lui Harvey Barnes. Din lovitura de colț rezultată, goalkeeperul lui Everton a gafat în două rânduri. Mai întâi a respins greșit, pentru ca apoi să scape printre degete șutul din marginea careului al lui Tielemans.

Finalul a fost unul extrem de spectaculos, cele două formații jucând cu garda jos. Au fost numeroase oportunități pentru lovitura de grație, cea mai mare aparținându-i probabil golgheterului Dominic Clavert-Lewin.

S-a încheiat 1-1, după o dispută extrem de spectaculoasă, în care Leicester a punctat mai mult la impresia artistică. "Vulpile" sunt pe 3, la doar un punct de locul secund, Manchester United, în timp ce everton rămâne pe 7, dar distanța dață de locul 4 e de doar două puncte. În plus, "caramelele" au și două meciuri mai puțin disputate față de West Ham, ocupanta ultimului loc de Champions League.

Rezultatele etapei în Premier League

  • Crystal Palace - West Ham 2-3
  • Newcastle - Leeds 1-2
  • Southampton - Arsenal 1-3
  • WBA - Manchester City 0-5
  • Burnley - Aston Villa 3-2
  • Chelsea - Wolves 0-0
  • Brighton - Fulham 0-0
  • Everton - Leicester 1-1
  • Manhcester United - Sheffield United 1-2

Joi se joacă marele derby al etapei, Tottenham - Liverpool. Duelul dintre Mourinho și Klopp se dispută de la ora 22:00 și va fi în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei cu numărul 25 din Premier League
IERI LA 07:08
Premier League
Liverpool - Everton 0-2. "Cormoranii" au egalat un record negativ vechi de 98 de ani
20/02/2021 LA 20:43