Manchester City a câștigat aseara un meci nebun în deplasarea de pe St. James Park în fața lui Newcastle, scor 4-3 în favoarea "cetățenilor". Omul meciului pentru noua campioană a Angliei a fost de departe noul-venit, Ferran Torres, care a reușit un hattrick în fața echipei lui Steve Bruce.
Transferat pe 20 august 2020 de la Valencia, Ferran Torres s-a adaptat de minune la stilul de joc din Premier League și a înscris un hattrick pentru trupa de pe Etihad la primul său sezon în Anglia. Torres a marcat în întreaga lui carieră două hattrick-uri: unul aseară, cu Newcastle, și unul la naționala Spaniei în fața Germaniei.

Premier League | Rezumatul meciului Newcastle - Manchester City, încheiat cu 4-3 pentru "cetățeni"

Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM 8 ORE

Pep Guardiola, uimit de calitatea de joc a lui Ferran Torres

La conferința de presă, Pep Guardiola s-a declarat uimit de calitatea din joc pe care o arată ibericul la primul lui sezon petrecut în Premier League: "Sunt încântat de cele trei goluri marcate de Torres, el are deja cifre incredibile pentru un prim sezon în Anglia. Nu a jucat prea mult pe durata a două luni. A venit ca extremă având capacitatea să coboare pe teren, dar poate la fel de bine să joace ca atacant, are un adevărat simț al golului", a spus tehnicianul la conferința de presă.
Manchester City a devenit marți matematic campioana Angliei, după ce Manchester United a pierdut pe teren propriu contra lui Leicester, scor 1-2. Echipa de pe Etihad nu mai poate fi ajunsă de marea rivală din Manchester și poate sărbători al 7-lea titlu din istorie și al 5-lea din ultimii 9 ani. Pentru Pep Guardiola este al 3-lea titlu câștigat la cârma "cetățenilor".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08