Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ferran Torres, hattrick la Man City în sezonul de debut! Guardiola, uimit de calitatea ibericului

Irina Aldea

Publicat 15/05/2021 la 08:23 GMT+3

Manchester City a devenit deja campioană în Anglia, dar băieții lui Pep Guardiola sunt în continuare motivați la maxim să câștige meciuri în Premier League.

Ferran Torres

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a câștigat aseara un meci nebun în deplasarea de pe St. James Park în fața lui Newcastle, scor 4-3 în favoarea "cetățenilor". Omul meciului pentru noua campioană a Angliei a fost de departe noul-venit, Ferran Torres, care a reușit un hattrick în fața echipei lui Steve Bruce.
Transferat pe 20 august 2020 de la Valencia, Ferran Torres s-a adaptat de minune la stilul de joc din Premier League și a înscris un hattrick pentru trupa de pe Etihad la primul său sezon în Anglia. Torres a marcat în întreaga lui carieră două hattrick-uri: unul aseară, cu Newcastle, și unul la naționala Spaniei în fața Germaniei.
picture

Premier League | Rezumatul meciului Newcastle - Manchester City, încheiat cu 4-3 pentru "cetățeni"

Pep Guardiola, uimit de calitatea de joc a lui Ferran Torres

La conferința de presă, Pep Guardiola s-a declarat uimit de calitatea din joc pe care o arată ibericul la primul lui sezon petrecut în Premier League: "Sunt încântat de cele trei goluri marcate de Torres, el are deja cifre incredibile pentru un prim sezon în Anglia. Nu a jucat prea mult pe durata a două luni. A venit ca extremă având capacitatea să coboare pe teren, dar poate la fel de bine să joace ca atacant, are un adevărat simț al golului", a spus tehnicianul la conferința de presă.
Manchester City a devenit marți matematic campioana Angliei, după ce Manchester United a pierdut pe teren propriu contra lui Leicester, scor 1-2. Echipa de pe Etihad nu mai poate fi ajunsă de marea rivală din Manchester și poate sărbători al 7-lea titlu din istorie și al 5-lea din ultimii 9 ani. Pentru Pep Guardiola este al 3-lea titlu câștigat la cârma "cetățenilor".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo