Jurgen Klopp poate răsufla uşurat, măcar din punct de vedere numeric Liverpool având soluţii în defensivă. După partida cu Tottenham, nu mai puţin de patru fundaşi centrali au devenit indisponibili: Van Dijk, Joe Gomez, Fabinho și Matip. Dacă primii doi vor lipsi probabil tot sezonul, Fabinho și Matip nu vor fi indisponibili mult, dar germanul a arătat că e predispus spre accidentări, rar având perioade lungi fără să acuze probleme medicale.
Astfel, azi, contra lui West Ham, Klopp a folosit un cuplu inedit, format din Phillips şi Henderson, dar era clar că lucrurile nu pot rămâne aşa şi că formaţia campioană se va întări.
S-a vorbit despre Ben White, de la Brigton, dar "pescăruşii" au avut pretenţii prea mari. Soluţia de avarie părea a fi Mustafi, căruia îi expiră contractul cu Arsenal în vară, dar în cele din urmă alesul a fost altul.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM O ZI
Sky Sports anunţă că Liverpool şi Preston North End, formaţia de liga secundă, au bătut palma pentru apărătorul de 25 de ani Ben Davies. Acesta va sosi pe Anfield contra sumei de două milioane de lire, Sepp van den Berg, fundaş care nu intra în planurile lui Klopp să ajungă la Preston sub formă de împrumut.
Ben Davies este un produs al lui Preston, devenind titular indiscutabil din 2018. Anterior, formaţia din Championship îl împrumutase la York City, Tranmere Rovers, Southport, Newport County şi Fleetwood Town. În acest sezon a jucat 19 meciuri, fără a marca vreun gol.
Cel mai probabil el nu va fi titular, Klopp urmând a juca în continuare cu Fabinho sau Henderson, însă reprezintă o soluţie în cazul în care se ajunge la o situaţie ca cea de acum, în care 4 fundaşi centrali sunt accidentaţi concomitent.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47