Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gary Lineker cere Federației Engleze să schimbe regulamentul, după ce golul lui Dunk a fost anulat

Ion Alexandru

Actualizat 28/02/2021 la 09:54 GMT+2

Căpitanul lui Brighton, Dunk a executat rapid o lovitură liberă împotriva lui West Brom și după minute bune de confuzie golul său a fost anulat. VAR a intervenit și arbitrul, care acordase inițial golul a revenit asupra deciziei.

Gary Lineker

Credit imagine: Imago

Cel mai cunoscut analist englez, Gary Lineker a intervenit în cazul golului anulat în Premier League. Legile jocului spun că arbitrul trebuie să fluiere pentru ca meciul să fie reluat, iar reușita lui Dunk a fost anulată din acest motiv.
"E o regulă veche, care trebuie să se schimbe. Este o lege stupidă și am vorbit la FIFFA despre acest lucru. Nu e normal să aștepți după arbitru. Jocul de fotbal trebuie să aibă fluiditate și viteză, așa cum vedem în alte sporturi" a spus Lineker la BBC.
Căpitanul lui Brighton a spus după meci că a verificat cu arbitrul Lee Mason dacă poate să execute lovitura liberă și a atins mingea exact când acesta fluiera.
picture

VIRAL | Nemaiîntâlnit în Premier League. Arbitrul nu a avut habar ce trebuie să facă

Managerul lui Brighton, Graham Potter i-a luat apărarea fotbalistului său.
"Din ce știu Dunk a cerut voie arbitrului să execute și a primit permisiunea acestuia. Execuția a fost rapidă și fluierul a venit practic în același timp. Arbitrii au judecat greșit această fază care ne costă" a spus Potter.
După 0-1 cu West Brom, Brighton a rămas pe locul 16, iar un succes al lui Fulham, astăzi cu Crystal Palace, ar aduce echipa londoneză la un singur punct de salvare.
program Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo