Cel mai cunoscut analist englez, Gary Lineker a intervenit în cazul golului anulat în Premier League. Legile jocului spun că arbitrul trebuie să fluiere pentru ca meciul să fie reluat, iar reușita lui Dunk a fost anulată din acest motiv.
"E o regulă veche, care trebuie să se schimbe. Este o lege stupidă și am vorbit la FIFFA despre acest lucru. Nu e normal să aștepți după arbitru. Jocul de fotbal trebuie să aibă fluiditate și viteză, așa cum vedem în alte sporturi" a spus Lineker la BBC.
Căpitanul lui Brighton a spus după meci că a verificat cu arbitrul Lee Mason dacă poate să execute lovitura liberă și a atins mingea exact când acesta fluiera.
Premier League
Guardiola, fază genială în Premier League. A chemat un steward lângă el pe bancă. Ce s-a întâmplat
24/10/2021 LA 13:58

VIRAL | Nemaiîntâlnit în Premier League. Arbitrul nu a avut habar ce trebuie să facă

Managerul lui Brighton, Graham Potter i-a luat apărarea fotbalistului său.
"Din ce știu Dunk a cerut voie arbitrului să execute și a primit permisiunea acestuia. Execuția a fost rapidă și fluierul a venit practic în același timp. Arbitrii au judecat greșit această fază care ne costă" a spus Potter.
După 0-1 cu West Brom, Brighton a rămas pe locul 16, iar un succes al lui Fulham, astăzi cu Crystal Palace, ar aduce echipa londoneză la un singur punct de salvare.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Un fotbalist din Premier League, arestat sub suspiciunea de agresiune sexuală
07/10/2021 LA 05:23
Premier League
Scott Carson va fi titular pentru City împotriva lui Leicester. Cum s-a ajuns aici
08/09/2021 LA 16:59