Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lee Mason, făcut praf de jucătorii lui Brighton: ”O decizie oribilă, rușinoasă!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/02/2021 la 23:18 GMT+2

Lewis Dunk a cerut mai multă transperanță din partea arbitrilor după o decizie ”oribilă, rușinoasă” a lui Lee Mason prin care golul lui Brighton a fost anulat.

Brighton

Credit imagine: Eurosport

Mason, la doar două săptămâni după ce a fost trimis în Championship pentru două decizii greșite luate în camera VAR, a anulat în mod controversat golul egalizator al lui Brighton din prima repriză a meciului cu West Bromwich Albion.
Arbitrul de 49 de ani a anulat, apoi a validat pentru ca în final să anuleze din nou lovitura liberă executată rapid de Dunk - schimbându-și mereu decizia cu ajutorul VAR acolo unde se afla Simon Hooper, cel care a decis că Mason a fluierat înainte ca mingea să ajungă în plasă.
Mason permisese ca Brighton să execute lovitura liberă în timp ce West Brom încă își aranja zidul pentru ca apoi să-și dea seama de eroarea făcută și să fluiere din nou.

Lewis Dunk, un car de nervi după decizia lui Mason

”Este o rușine. Știu ce a spus. L-am întrebat dacă pot să execut lovitura liberă și a săus că da. Așa că am executat și am marcat. Doar pentru că a fost pus sub presiune de banca tehnică și jucători, a anulat golul. VAR-ul nu știe ce mi-a spus el mie. Este o decizie oribilă”, a declarat Dunk.
”De ce nu vine și vorbește cu presa, la fel ca mine? De ce nu vine să-și spună punctul de vedere? Niciodată nu fac asta (arbitrii). Se ascund în bula lor și totul este în regulă. Nu cred că știa ce face. De ce a validat golul? Pentru că știa că și-a dat acordul. Nu știu cum s-a implicat VAR pentru că el a oferit confirmarea. Puteți să vedeți pe video”, a precizat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo