Manchester United se află pe locul trei în Premier League în acest moment, pentru prima oară când diavolii ocupă un loc de Champions League în acest sezon, totul după o victorie entuziasmantă cu 6-2 în fața celor de la Leeds pe Old Trafford. Echipa lui Solskjaer se află la un punct distanță de locul doi, ocupat de Leicester și are un meci în minus.
Mai mult, diavolii se află la doar cinci puncte de liderul Liverpool și dacă își vor câștiga restanța, ar putea veni la doar două puncte de primul loc. Distanța actuală, de cinci puncte, este cea mai mică în perioada Crăciunului de când a plecat Sir Alex Ferguson. Drept urmare, există discuții privind șansele la titlu ale echipei de pe Old Trafford.

Gary Neville, precaut privind forma lui Manchester United

Premier League
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat urmat de polemici. Va mai bate sau nu 11 metri?
ACUM 7 ORE
”Pentru Manchester Untied conta să reducă diferența față de top, nimeni nu s-a gândit că vor fi așa de aproape. Ar putea chiar să ajungă pe locul doi. După joc, nu ai trage concluzia asta. S-a vorbit despre demiterea antrenorului, eliminarea din Champions League a fost o mare problemă iar jocul a fost teribil uneori”, a afirmat Neville la podcastul său.
”Te uiți la United și nu vezi o echipă care ar putea candida la titlu. Nu cred că Manchester United poate câștiga titlul. Dar sunt surprins, este bizar unde sunt considerând că acum două săptămână vorbeam de un sezon foarte dificil, o perioadă grea înainte de Crăciun, dar acum lucrurile arată mai bine”, a adăugat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Premier League
Reacția lui Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat
IERI LA 14:02