Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp i-a găsit înlocuitor lui Wijnaldum! Pe cine vrea să aducă germanul în iarnă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 19/12/2020 la 17:13 GMT+2

Jurgen Klopp îl monitorizează îndeaproape pe Yves Bissouma, germanul pregătindu-se să îl înlocuiască pe Georginio Wijnaldum.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool s-a impus categoric la Crystal Palace în această etapă și rămâne lider în Premier League, dar Klopp plănuiește deja transferurile din ianuarie.
Wijnaldum este un jucător cheie din mijlocul cormoranilor însă olandezul nu a ajuns încă la un acord privind prelungirea contractului care expiră la finalul sezonului și va fi liber să negocieze cu alte echipe începând din ianuarie.
Astfel, conform ESPN, Klopp a început să îl monitorizeze pe Bissouma, jucătorul de 24 de ani al celor de la Brighton, cotat la aproximativ 30 de milioane de euro.

Bissouma mai are contract cu Brighton până în 2023

Bissouma, care mai are contract cu Brighton până ân 2023, a captat atenția mai ales în acest sezon însă de când a sosit Graham Potter pe Amex, jucătorul din Mali a progresat constant, lucru remarcat și de Klopp. Pentru Bissouma există interes și din Franța sau Spania.
Manchester United și Arsenal sunt și ele interesate de Bissouma. El a ajuns la Brighton în 2018 de la Lille, fiind cumpărat pentru suma de 18 milioane de euro, iar jucătorul din Mali și-a îmbunătățit semnificativ jocul în acest sezon.
Potter nu a dorit să comenteze luna trecută privind un posibil transfer al lui Bissouma, însă a preicizat că nu este îngrijorat că îl va pierde: ”Dacă te îngrijorezi de faptul că ai putea pierde jucători la echipe mai mari... înseamnă că facem ceva bun. Nu cred că ar trebui să ne îngrijorăm, face parte din fotbal, însă acum este vorba doar de speculații”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo