Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, încântat de partida City - Liverpool. Veste grea pentru fanii "cormoranilor"

Cristian Mihală

Actualizat 08/11/2020 la 21:13 GMT+2

Jurgen Klopp s-a declarat extrem de mulțumit de modul în care s-a jucat partida City - Liverpool 1-1. Din păcate pentru "cormorani", staff-ul tehnic l-a pierdut pe Alexander Arnold, iar problemele par destul de serioase.

Pep Guardiola și Jurgen Klopp

Credit imagine: SID

Duelul dintre campioanele ultimelor sezoane în cel mai puternic campionat al lumii s-a terminat indecis, însă Jurgen Klopp e extrem de mulțumit de ritmul jocului, de intensitate și de dăruirea jucătorilor.
"A fost un meci superb, cu două echipe de top care au jucat la un nivel incredibil. S-a văzut după 10-15 minute că toată lumea respira greu. Am dat totul pe teren, toată lumea a jucat incredibil, sunt foarte mulțumit de ritmul meciului, mi-a plăcut foarte mult această partidă. Sunt bucuros că am reușit să îi blocăm, a fost o confruntare în care City nu și-a creat multe ocazii", a spus Klopp la final.
Klopp regretă că în prima repriză, când Liverpool a fost destul de prezentă în ofensivă, nu a reușit să facă 2-0, scor la care probabil s-ar fi închis meciul.
"E păcat că nu am fructificat ocaziile pe care ni le-am creat mai ales în prima parte a meciului. Sunt fericit că am schimbat sistemul și băieții au reacționat bine. Când joci contra lui City și schimbi, e dificil. Dar am reușit să ne creăm ocazii, am blocat culoarele, am recuperat. Băieții sunt foarte receptivi la tot ce le cer și asta mă face fericit", a mai spus Klopp, care a admis că a fost nemulțumit de faptul că, pe final de primă parte, echipa sa a scăzut simțitor ritmul: "I-am lăsat 10 minute din mână, au dat gol și au obținut un penalty. În rest, cred că am controlat meciul. Sunt mulțumit, a fost o partidă superbă, jucată cu multă intensitate".

City - Liverpool 1-1 | Klopp se teme că accidentarea lui T.A Arnold ar putea fi gravă

După ce l-a pierdut pe Van Dijk pentru tot sezonul, în confruntarea cu Everton, un alt derby ar putea crea mari probleme de lot pentru campioană. Cel mai bun fundaș lateral dreapta din Premier League, Alexander Arnold, cel care e responsabil cu atât de multe centrări utile pe parcursul meciurilor, s-a accidentat. Trent s-a resimțit după un duel cu Sterling și, deși la prima vedere nu ar fi suferit o accidentare gravă, tehnicianul "cormoranilor" e pesimist.
"Din păcate Trent s-a accidentat. Nu știm încă ce se întâmplă cu el, dar nu pare bine", a mai spus Klopp.
Klopp rămâne în continuare cu un bilanț pozitiv în disputele cu Guardiola. Doar doi manageri l-au întâlnit pe tehnicianul lui City în mai mult de 5 meciuri și se pot bucura de un palmares direct favorabil: Klopp și Solskjaer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo