Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lampard, fără explicații după eșecul cu City! Anunțul lui Guardiola

Cristian Mihală

Publicat 03/01/2021 la 21:39 GMT+2

Frank Lampard a încercat să vorbească despre părțile bune din înfrângerea cu City, 1-3 pe teren propriu, dar postul său e din ce în ce mai amenințat. De partea cealaltă, Guardiola și-a felicitat jucătorii, care au arătat ca în urmă cu 2-3 sezoane, când "cetățenii" nu aveau rival în Anglia.

Guardiola și Lampard în Chelsea - City 1-3

Credit imagine: Eurosport

Meciul cu City trebuia să fie un nou început pentru Chelsea, dar echipa a suferit al 4-lea eșec în ultimele 6 partide și s-a depărtat de locurile de Champions League.
Tot mai multe voci susțin că Lampard va fi schimbat, însă tehnicianul englez a avut un discurs neașteptat, după eșecul cu City. Antrenorul de pe Stamford Bridge a vorbit destul de mult despre a doua repriză, în care Chelsea a dominat, dar această posesie a venit doar în contextul în care oaspeții i-au permis acest lucru, la adăpostul avantajului de trei goluri de pe tabelă.
"Am făcut greșeli, erori individuale, nu am reușit să fim la nivelul adversarului. Am fost pedepsiți. Dacă vrem să ajungem la nivelul la care a fost City acum 2-3 ani, trebuie să știm să gestionăm presiunea unor astfel de meciuri. În a doua parte am arătat mai mult atitudine, dar a fost prea târziu. Am jucat bine în special în ultimele 20 de minute, dar nu vreau să vorbesc despre acest lucru prea mult, pentru că scorul era deja de mult timp 3-0. Dar așteptam o reacție. Nu vreau să dramatizăm, totuși, azi am suferit în prima repriză și nu am fost la nivelul pe care ni-l dorim. În a doua repriză am reușit să dictăm ritmul, însă răul fusese făcut", a spus Lampard, citat de BBC.

Guardiola visează la titlu, după Chelsea - Manchester City 1-3

City nu a putut miza pe Ederson, Eric Garcia, Walker, Ferran Torres și Jesus (toți pozitivi la COVID-19), în timp ce Aguero și Mahrez au fost ținuți doar pe banca de rezerve.
Chiar și așa, elevii lui Guardiola au făcut o primă repriză de vis, De Bruyne și Foden fiind în mare formă. Pep a comparat performanța din primele 45 de minute cu jocul de acum câteva sezoane, când City cucerea două titluri la rând în Premier League. Acum, distanța față de Liverpool și United e de 4 puncte, în condițiile în care Sterling&Co au un meci mai puțin disputat decât rivalele. Ca atare, se visează din nou la titlu, pe Etihad.
"Am jucat foarte bine. Îmi pare rău de golul primit pe final, dar e o victorie fantastică. Să câștigi așa pe Stamford Bridge e impresionant, în unele momente am arătat ca în sezoanele trecute", a spus Guardiola, care, întrebat de șansele la titlu, să spună: "Premier League e un campionat ciudat, cu multe echipe care pot face surprize. Sper ca în ultimele 6-7 etape să fim acolo sus și să luptăm pentru a cucerit trofeul".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo