Solskjaer nu este mulțumit de eficiența defensivei lui Manchester United și consideră că echipa sa este nevoită să aducă în vară cel puțin doi fundași centrali. Maguire, Lindelof și ocazional Bailly au făcut ca Manchester United să fie la nivelul lui Fulham di punct de vedere al golurilor primite în Premier League. Echipe ca Aston Villa sau West Ham sunt mai eficiente, din punct de vedere defensiv, în acest sezon din Premier League.

Manchester United - Everton 3-3. Rezumatul super-meciului de pe Old Trafford

Manchester United caută fundaș | Variantele consacrate

Liga
"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Benzema, despre primul El Clasico al sezonului
16/10/2021 LA 15:20
Alaba va fi liber de contract în vară, iar Real Madrid a pus ochii pe fundașul central austriac. Manchester United îl are și ea pe listă, dar șansele sunt destul de mici. Dacă Alaba alege Madridul, șansele lui Solskajer de a-l convinge pe Varane să vină în Premier League cresc. O altă variantă ar fi chiar aducerea, liber de contract, a lui Sergio Ramos. Legendarul căpitan de la Real nu este fericit la Madrid și vrea să părăsească Spania.

Rezumatul meciului Leicester - Manchester United 2-2, în etapa de Boxing Day

Manchester United caută fundaș | Soluția din Premier League

Tyrone Mings a crescut mult în ultimul an la Aston Villa și este comparat de mulți pentru jocul său complet cu Rio Ferdinand. Fundașul de la Aston Villa este interesat de o ofertă venită de la Manchester, dar suma sa de transfer ar putea urca până la 70 de milioane de euro. Mings are 28 de ani și mai are contract cu echipa din Birmingham până în 2024.

Debut incendiar în derby-ul Manchester United - Tottenham! 3 goluri în primele 7 minute

Manchester United caută fundaș | Variantele de viitor

Pau Torres este ultimul nume apărut în discuțiile de pe Old Trafford. Manchester United îl urmărește de mai mult timp pre fundașul de 24 de ani de la Villarreal, dar abia acum este momentul pentru o ofertă. Real madrid este și ea interesată, așa că Pau Torres a fost evaluat la 60 de milioane. Jules Kounde (22 ani) de la Sevilla și David Carmo (21 ani) de la Braga sunt alte două soluții pentru revigorearea unei defensive care a greșit mult în acest sezon, mai ales pe Old Trafford.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
16/10/2021 LA 14:32
Ligue 1
Al-Khelaifi și-a pierdut complet răbdarea! Un star adus pe gratis în vară la PSG are bagajele făcute
14/10/2021 LA 13:26