Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Maratonul fotbalistic continuă pe Eurosport cu vizita lui Southampton la Crystal Palace. Ralph Hasenhuttl a reușit o revenire remarcabilă după punctul care părea să fie fără întoarcere - înfrângerea 0-9 în fața lui Leicester. Totuși, ”sfinții” au arătat un joc excelent în a doua parte a sezonului și va fi interesant de urmărit dacă pot construi pe această bază pentru un sezon bun în Premier League. De cealaltă parte, la Palace ar putea debuta una dintre speranțele fotbalului englez - Eberechi Eze, adus de la QPR. Va fi extrem de important cum va colabora el cu Michy Batshuayi, proaspăt venit de la Chelsea pentru a rezolva marea problemă a echipei din sudul Londrei - lipsa golurilor. Doar Norwich a marcat mai puțin decât echipa lui Roy Hodgson sezonul trecut iar această problemă va trebui rezolvată rapid.

Premier League / Matchday 1
Selhurst Park / 12.09.2020
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/09/2020 la 18:45 GMT+3


85
Crystal Palace a făcut un meci excelent. Lui Zaha i s-a anulat un gol pentru offside, dar englezul a demonstrat din nou în această partidă de ce rămâne cel mai bun jucător al gazdelor.
De cealaltă parte, Southampton are parte de un debut de sezon dezamăgitor, mai ales pentru o echipă care se lăuda sezonul trecut cu evoluțiile sale extraordinare în deplasare.
51
Walker-Pieters a fost eliminat pentru o intrare dură asupra lui Mitchell. Decizia a fost însă apoi întoarsă de arbitru după ce a vizionat reluările la marginea terenului. Noua regulă din Premier League este deja pusă în aplicare
31
Acesta a fost golul cu numărul 50 pentru Zaha în Premier League și Championship.
28
Crystal Palace joacă excelent pe contraatac iar elevii lui Roy Hodgson par mulțumiți să folosească această tactică pentru tot meciul. Southampton nu reușește să desfacă defensiva gazdelor.
W. Zaha
Gol
W. Zaha
Crystal Palace
Crystal Palace
*Goals1
On target1
*Fouls1
13
Live comment icon
GOOOOOL!! Wilfried Zaha deschide scorul pentru gazde după o centrare perfectă a lui Townsed.
10
Southampton a început mai bine această partidă, Crystal Palace are reale probleme. Sfinții domină ostilitățile pentru moment.
16:47
16:46