Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

GOOOOOOL Southampton! Stuart Armstrong deschide scorul în duelul cu Arsenal, cu un șut puternic expediat din careu. Ward-Prowse a fost omul cu centrarea.

Premier League / Matchday 20
Stadionul St. Mary / 26.01.2021
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 27/01/2021 la 00:07 GMT+2


Live comment icon
FLUIER FINAL. Arsenal și-a luat revanșa în fața lui Southampton pentru eliminarea din Cupa Angliei, din urmă cu câteva zile. "Tunarii" s-au impus cu 3-1 în duelul din această seară, în etapa a 20-a din Premier League.
Grație victoriei de pe terenul lui Southampton, trupa lui Mikel Arteta a urcat pe locul 8 în campionatul Angliei, la 4 puncte sub zona cupelor europene. De cealaltă parte, Southampton coboară pe poziția a 11-a, la un singur punct sub Arsenal.
picture

Southampton - Arsenal 1-3, în etapa a 20-a din Premier League

72'
Live comment icon
Arsenal
GOOOOOOL Arsenal! Alexandre Lacazette duce scorul la 3-1 în favoarea "tunarilor". Saka, puștiul-minune al londonezilor, a oferit pasa decisivă și completează o prestație de excepție.
39'
Live comment icon
Arsenal
GOOOOOOL Arsenal! Bukayo Saka aduce în avantaj trupa lui Mikel Arteta, după o cursă superbă către poarta lui Southampton. Puștiul "tunarilor" a trecut în viteză de goalkeeper-ul McCarthy, ieșit să-l blocheze, și a trimis în poarta rămasă goală.
8'
Live comment icon
Arsenal
GOOOOOOL Arsenal! "Tunarii" au oferit imediat replica, prin Nicolas Pepe! Atacantul ivorian a fost servit de Granit Xhaka cu o pasă în careu și a finalizat cu mult calm, la colțul lung.