Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

James Rodriguez joacă la Everton! O propoziție pe care dacă am fi auzit-o acum câțiva ani, am fi început să râdem. Numai că acum este realitate și dacă Ancelotti va ști să gestioneze un lot cu jucători precum Rodriguez, Walcott, Richarlison sau Calwert-Lewin, pe Everton o așteaptă un sezon istoric. Va fi cu siguranță un test greu pentru Tottenham, fix de ce nu avea nevoie Jose Mourinho în primul meci al sezonului. Portughezul nu a impresionat pe nimeni în primul său sezon în nordul Londrei, însă speră ca noua stagiune să îi aducă încrederea fanilor.

Premier League / Matchday 1
Stadionul Tottenham Hotspur / 13.09.2020
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/09/2020 la 19:42 GMT+3


55
Live comment icon
GOOOOOOL EVERTON! Calwert-Lewin deschide scorul după o lovitură liberă executată perfect. Vârful lui Everton a marcat chiar de lângă Alderweireld.
33
Prima mare ocazie a lui Tottenham! Un contraatac tăios marca Son și Dele Alli, încheiat cu un șut excelent al englezului care este însă respins magistral de Jordan Pickford.
26
Doherty joacă foarte avansat pe partea dreaptă a defensivei celor de la Spurs așa cum era obișnuit și la Wolves, însă fără trei fundași centrali în spatele lui pare să fie mai mereu expus, ca la faza cu Richarlison.
21
După niște prime minute mai bune ale lui Tottenham, Everton a repluat controlul. Formația lui Ancelotti combină mai bine și are un ritm mai bun.
17
O primă ratare uriașă a lui Everton. Richarlison a trimis peste poartă fiind complet liber după o pasă greșită a lui Ben Davies.
10
Primele 10 minute au fost controlate în mare parte de Tottenham, însă fără ocazii importante.
18:19
O intrare glorioasă a lui Carlo Ancelotti pe Tottenham Hotspur Stadium.
18:18
Tottenham și Everton se întâlnesc pentru a 11-a oară în prima etapă din fotbalul englez. Cu 3 ocazii mai multe decât oricare altă întâlnire.
18:13
Și Mourinho a ales să-și titularizeze elevii noi: atât Hojberg cât și Doherty vor fi pe teren.
18:12
Așadar Carlo Ancelotti începe cu toate cele trei achiziții în primul ”11” împotriva lui Tottenham: Allan, Doucoure și James Rodriguez. O echipă plină de creativitate la mijloc dacă ne gândim și la Andre Gomes.