Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ultima partidă în Premier League pentru Manchester City a fost acel 1-1 de pe teren propriu cu Liverpool, din urmă cu 12 zile. La finalul acelui joc, trupa lui Guardiola se regăsea abia în a doua jumătate de clasamentului. Doar înfrângerea categorică suferită de Arsenal în fața lui Aston Villa a făcut ca City să revină între primele 10 clasate. De cealaltă parte, Tottenham are un început de sezon excelent și a înregistrat trei victorii consecutive în Premier League.

Premier League / Matchday 9
Stadionul Tottenham Hotspur / 21.11.2020
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/11/2020 la 21:07 GMT+2


65
Live comment icon
GOOOOL TOTTENHAM! Echipa lui Mourinho s-a apărat retras, a închis culoare și a lovit pe contraatac. Lo Celso a marcat după pasa excelentă a lui Harry Kane.
G. Lo Celso
participant
G. Lo Celso
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
T. NDombèlé Alvaro
sortant
T. NDombèlé Alvaro
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
*Assists1
52
Ocazie pentru City! De Bruyne trimite un șut la colțul lung dar mingea trece în cele din urmă pe lângă poartă. Repriza secundă merge până acum în același ritm ca prima parte: City cu posesia iar Spurs așteaptă să fie letală pe contraatac.
46
Nicio schimbare la pauză. Guardiola ezită deocamdată să îi introducă pe Sterling sau Aguero. Decizia este una ciudată, având în vedere cum s-a desfășurat prima parte.
28
Live comment icon
Mahrez i-a centrat excelent lui Jesus, dar brazilianul nu a putut să oprească mingea decât cu ajutorul mâinii. I-a pasat lui Stones care a marcat ulterior, dar după ce a vizionat reluările VAR, arbitrul a anulat reușita.
20
City are 75% din posesie până acum, dar degeaba. Echipa lui Guardiola pasează, dar nu reușește să fie periculoasă.
15
Din nou ocazie City! Kevin De Bruyne centrează excelent, Rodri reia cu capul liber, dar mingea ajunge doar în brațele lui Lloris.
13
Tottenham marchează din nou! Dar golul este anulat, Harry Kane fiind în offside la pasa lui Son.
10
Ocazie City! Jesus a blocat șutul lui De Bruyne cu spatele după ce chiar brazilianul începuse faza. A fost acordat ulterior offside.
5
Live comment icon
GOOOOL TOTTENHAM! Son a deschis scorul pentru Spurs după o pasă superbă a lui Ndombele care a depășit întreaga defensivă adversă!
H. Son
Gol
H. Son
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
*Goals1
On target1
19:32
Live comment icon
Fluier de start pe Tottenham Hotspur Stadium!
18:57
18:56
18:56
Spurs s-a impus cu 2-0 în ultima partidă ce i-a avut drept protagoniști pe Mourinho și Guardiola. Cetățenii au avut o posesie zdrobitoare de 67 de procente și și-au creat 18 ocazii de a înscrie. Cu toate acestea, pragmatismul antrenorului portughez a avut câștig de cauză. De asemenea, Mourinho a înregistrat în aprilie 2018 o victorie cu 3-2 pe Etiham Stadium, din postura de tehnician al lui Manchester United.
18:55
Spurs a înscris aproape de două ori mai multe goluri decât Manchester City în această stagiune și este cu opt poziții în fața cetățenilor în clasamentul din Premier League. Acest apect pare aproape incredibil, ținând cont de reputația pentru jocul pragmatic practicat de echipele lui Mourinho și abordarea ofensivă a formațiilor lui Guardiola.