Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool - Manchester City 1-4 | Jurgen Klopp, scos din sărite de un jurnalist

Cosmin Cioboata

Publicat 08/02/2021 la 18:36 GMT+2

Manchester City a obținut o victorie istorică împotriva lui Liverpool, pe Anfield. Trupa lui Pep Guardiola s-a impus cu 4-1, în etapa a 23-a din Premier League, și a făcut un pas uriaș către titlul de campioană.

Liverpool's German manager Jurgen Klopp is interviewed before the English Premier League football match between Newcastle United and Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a reușit o seară de vis pe Anfield. Formația pregătită de Pep Guardiola a surclasat-o pe Liverpool în repriza a doua, reușind să înscrie de 4 ori în poarta lui Alisson.
picture

Liverpool - Manchester City 1-4. Rezumatul meciului "șoc" de pe Anfield

Liverpool - Manchester City 1-4 | Jurgen Klopp, scos din sărite de un jurnalist: "Cum poți să întrebi așa ceva?"

Jurgen Klopp și-a pierdut răbdarea la interviul de la finalul meciului de pe Anfield, în momentul în care a fost întrebat despre șansele la titlu pe care le mai are Liverpool.
Extrem de dezamăgit de rezultatul de pe tabelă în fața liderului din Premier League - aflat la 10 puncte în fața "cormoranilor" -, managerul german i-a spus reporterului respectiv că "ar trebui să-și facă mai bine treaba".
"Cred că trebuie să te pregătești mai bine, ca să fiu sincer. Cum poți să pui o asemenea întrebare? Din ce înțeleg, sunt 13 puncte diferență, iar asemenea întrebări sunt nepotrivite în acest moment. Ai doar două întrebări la dispoziție și pe una ai irosit-o! E vina ta!", a spus Jurgen Klopp, după înfrângerea usturătoare de pe Anfield.
După 23 de etape, Manchester City se află pe primul loc în Premier League, cu 50 de puncte. De cealaltă parte, Liverpool ocupă poziția a 4-a, la 10 lungimi în spatele formației lui Pep Guardiola. De notat că City are și un meci mai puțin disputat decât "cormoranii".

Liverpool - Manchester City 1-4. Alisson a greșit la 2 goluri în numai 3 minute

Manchester City a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 37. Fabinho l-a faultat în careu pe Sterling, iar arbitrul Michael Oliver a dictat penalty. Ilkay Gundogan a executat, dar a făcut-o foarte rău. Germanul a trimis mult prea tare, peste poarta lui Alisson.
Gundogan și-a luat revanșa în debutul reprizei a doua, în minutul 49, când a reluat în plasă din numai câțiva metri de poartă, după ce Alisson a respins șutul lui Foden.
Liverpool a reușit să restabilească egalitatea în minutul 63, după un nou penalty acordat de Oliver. De această dată, Salah a căzut în careu după o duel cu Ruben Dias, iar centralul a arătat punctul cu var. Tot Salah și-a asumat responsablitatea și a transformat cu un șut sub bara transversală.
În minutul 73 a început coșmarul pentru Liverpool, în prim-plan cu Alisson. Portarul "cormoranilor" a pasat greșit, direct la Foden. Puștiul lui City a pătruns în careu și i-a pasat lui Gundogan, care a îndeplinit o simplă formalitate și și-a trecut în cont "dubla".
Vizibil afectat de eroare, Alisson a mai comis o greșeală, 3 minute mai târziu. Brazilianul a pasat din nou eronat, de această dată la Bernardo Silva. Portughezul l-a găsit cu o pasă în fața porții pe Sterling, care a plonjat și a marcat cu capul.
picture

Liverpool - Manchester City. Seară de coșmar pentru Alisson! A greșit la două goluri, în 3 minute

Phil Foden a stabilit scorul final în minutul 83, cu un șut superb expediat din interiorul careului, la finalul unei acțiuni personale de excepție.
picture

Liverpool - Manchester City. Phil Foden a înscris un gol splendid pe Anfield

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo