În ciuda absenţelor din defensivă, "cormoranii" rămân la cel mai înalt nivel în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.
Azi, pe Anfield a sosit Wolverhampton, o formaţie foarte organizată şi incomodă, dar care a fost privată de aportul lui Jimenez (a suferit o operaţie la cap, după ciocnirea din partida cu Arsenal). Chiar dacă formaţia lui Nuno Espirito Santo e una extrem de articulată, în precedentele 7 partide din campionat a pierdut pe linie contra lui Liverpool, fie că a jucat acasă sau în deplasare.
Duminică, Wolves din nou nu a avut vreo şansă în faţa unei formaţii în care Salah a strălucit. Atacantul de bandă egiptean a deschis scorul relativ repede, după o gafă a lui Coady, care i-a pus balonul pe tavă pentru un gol.
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM 31 MINUTE

Coady, gafă uriaşă în faţa lui Salah. Şi-a pus tricoul în cap când a realizat ce a făcut

Vârful adus de la Roma a ajuns la al 52-lea său gol pe Anfield. Doar Lionel Messi şi Robert Lewandowski au înscris mai mult pe propriu teren, din 2017, când Salah a ajuns la Liverpool.
Până la pauză, oaspeţii au încercat să echilibreze, iar arbitrul a arătat un penalty, după un presupus fault al lui Mane la Coady. VAR-ul, care i-a creat atât de multe neplăceri campioanei Angliei în acest sezon, a întors însă decizia.

Liverpool nu i-a permis lui Wolves să revină în joc

După pauză, Liverpool a continuat să preseze, iar Wijnaldum a reuşit un gol superb, la capătul unei pase excelente a lui Henderson.
Salah nu e doar un marcator, ci şi un servant destul de bun, când e în dispoziţie de joc. Egipteanul a găsit o centrare perfectă pentru Matip, care a punctat pentru un scor de neprezentare, în minutul 67.
Alexander-Arnold, accidentat înainte de pauza internaţională, şi-a revenit, dar azi a luat loc doar pe bancă. Pe final, însă, Klopp l-a introdus în teren, iar apărătorul dreapta a ieşit la rampă în minutul 78. O centrare a sa, din banda dreaptă, a fost deviată în propria poartă de Semedo. Dacă acesta nu ar fi intervenit, Mane ar fi înscris cu siguranţă.
Liverpoool a ajuns astfel la 24 de puncte, la egalitate cu Spurs. Graţie succesului categoric de azi, "cormoranii" beneficiază în prezent de cea mai bună ofensivă, depăşind-o pe Chelsea.
În etapa viitoare, formaţia lui Klopp va juca, în direct la Eurosport, pe terenul codaşei Fulham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, dat pe spate de evoluția lui Liverpool cu Milan: "Simt o mare mândrie". Cei doi remarcați
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
ACUM 3 ORE