Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool - Wolves 4-0. Demonstraţie de forţă pentru trupa lui Klopp

Cristian Mihală

Actualizat 07/12/2020 la 00:25 GMT+2

Liverpool rămâne în plasa lui Tottenham, după victoria categorică obţinută împotriva lui Wolverhampton, scor 4-0. Cele două formaţii au acelaşi număr de puncte, 24, fiind despărţite doar de golaveraj, superior echipei lui Mourinho.

Liverpool - Wolverhampton 4-0

Credit imagine: Getty Images

În ciuda absenţelor din defensivă, "cormoranii" rămân la cel mai înalt nivel în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.
Azi, pe Anfield a sosit Wolverhampton, o formaţie foarte organizată şi incomodă, dar care a fost privată de aportul lui Jimenez (a suferit o operaţie la cap, după ciocnirea din partida cu Arsenal). Chiar dacă formaţia lui Nuno Espirito Santo e una extrem de articulată, în precedentele 7 partide din campionat a pierdut pe linie contra lui Liverpool, fie că a jucat acasă sau în deplasare.
Duminică, Wolves din nou nu a avut vreo şansă în faţa unei formaţii în care Salah a strălucit. Atacantul de bandă egiptean a deschis scorul relativ repede, după o gafă a lui Coady, care i-a pus balonul pe tavă pentru un gol.
picture

Coady, gafă uriaşă în faţa lui Salah. Şi-a pus tricoul în cap când a realizat ce a făcut

Vârful adus de la Roma a ajuns la al 52-lea său gol pe Anfield. Doar Lionel Messi şi Robert Lewandowski au înscris mai mult pe propriu teren, din 2017, când Salah a ajuns la Liverpool.
Până la pauză, oaspeţii au încercat să echilibreze, iar arbitrul a arătat un penalty, după un presupus fault al lui Mane la Coady. VAR-ul, care i-a creat atât de multe neplăceri campioanei Angliei în acest sezon, a întors însă decizia.

Liverpool nu i-a permis lui Wolves să revină în joc

După pauză, Liverpool a continuat să preseze, iar Wijnaldum a reuşit un gol superb, la capătul unei pase excelente a lui Henderson.
Salah nu e doar un marcator, ci şi un servant destul de bun, când e în dispoziţie de joc. Egipteanul a găsit o centrare perfectă pentru Matip, care a punctat pentru un scor de neprezentare, în minutul 67.
Alexander-Arnold, accidentat înainte de pauza internaţională, şi-a revenit, dar azi a luat loc doar pe bancă. Pe final, însă, Klopp l-a introdus în teren, iar apărătorul dreapta a ieşit la rampă în minutul 78. O centrare a sa, din banda dreaptă, a fost deviată în propria poartă de Semedo. Dacă acesta nu ar fi intervenit, Mane ar fi înscris cu siguranţă.
Liverpoool a ajuns astfel la 24 de puncte, la egalitate cu Spurs. Graţie succesului categoric de azi, "cormoranii" beneficiază în prezent de cea mai bună ofensivă, depăşind-o pe Chelsea.
În etapa viitoare, formaţia lui Klopp va juca, în direct la Eurosport, pe terenul codaşei Fulham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo