Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
A fost o etapă în care atacanții au arătat excepțional. Harry Kane este jucătorul care l-a impresionat cel mai mult pe Lucian Sânmărtean! Decarul lui Tottenham a marcat în victoria cu 2-0 în fața rivalilor de la Arsenal. Este al 11-lea gol într-un derby al nordului Londrei pentru Kane, care a devenit cel mai eficient în acest duel istoric. Parteneriatul între Kane și Son este cheia succesului pentru Mourinho, care a reușit să urce pe Tottenham pe primul loc în Premier League pentru prima dată după 35 de ani într-o etapă atât de avansată în sezon!

Premier League | Tottenham - Arsenal 2-0. Rezumatul meciului

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58

Harry Kane, reinventat de Jose Mourinho

Harry Kane are niște calități tehnice extraordinare, iar Mourinho și-a dat seama că poate fi mai mult decât un golgheter din poziția de număr 9. Kane a fost coborât, ca poziție în teren și acum este și servantul perfect pentru Son. Atacantul englez servește acum mai mult intereselor echipei și asta se vede și în locul lui Tottenham în clasament. Primul semnal al acestui parteneriat incredibil a fost transmis la Southampton, când a venit răspunsul lui Spurs după înfrângerea de pe teren propriu cu 0-1 în fața lui Everton din prima etapă. Kane i-a dat 4 pase de gol lui Son și Tottenham s-a impus în deplasare cu 5-2.

Son, în formă incredibilă! Starul lui Tottenham a marcat 4 goluri în duelul cu Southampton

Succesul din derbyul cu Arsenal a purtat ștampila aceluiaș duo Kane-Son. Son a marcat cu șut fabulos, iar Kane a dublat avantajul gazdelor la capătul unui contratac fulger. Kane a fost cel puțin la fel de important pentru Mourinho și pe fază defensivă. Decarul lui Spurs a alergat foarte mult și a hărțuit permanent mijlocașii și fundașii lui Arsenal. În plus, Kane este o prezență impunătoare în propriul careu la fazele fixe!
Lucian Sânmărtean și Ion Alexandru nu au fost de acord în această săptămână în privința jucătorului etapei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37