Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a 12-a din Premier League

Ion Alexandru

Actualizat 14/12/2020 la 14:36 GMT+2

James Maddison a fost extraordinar în partida câștigată de Leicester pe teren propriu în fața lui Brighton și mijlocașul englez este alegerea lui Lucian Sânmărtean pentru această rundă.

Lucian Sănmărtean alege jucătorul etapei din Premier League

Credit imagine: Getty Images

Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
Ca de la magician la magician, Sânmărtean l-a ales pe James Maddison. Decarul lui Leicester a avut o prestație superbă în victoria echipei sale Leicester City, 3-0 cu Brighton. Maddison este foarte greu de oprit dacă sunt îndeplinite două condiții: să fie sănătos și să se conecteze cu Jamie Vardy. Cei formează un cuplu pe care Brendan Rodgers vrea să-l aducă la nivelul de eficiență pe care Mourinho l-a realizat cu Kane și Son la Tottenham. În meciul cu Brighton, Vardy s-a transformat în Kane și din golgheter a devenit un servant ideal pentru mijlocașul său de creație. Mutarea a fost surprizătoare și eficientă. Maddison a realizat o dublă din pasele lui Jamie Vardy!
picture

Leicester - Brighton 3-0 | Rezumatul meciului

James Maddison, viitorul lui Leicester

Maddison are doar 24 de ani, dar arată o maturitate în joc deosebită. Atingerea fină și viziunea joc sunt completate de un șut năpraznic. Mijlocașul de Leicester a avut o toamnă superbă în 2019, dar a scăzut odată cu toată echipa lui Leicester în partea a doua a sezonului. Ultimul gol al stagiunii l-a dat chiar pe 1 ianuarie. Maddison a dezamăgit și un posibil transfer la Manchester United a rămas doar o iluzie. Accidentat în iulie, Maddison a revenit mai puternic. 5 goluri și 5 pase de gol a adunat decarul lui Leicester în primele 3 luni de fotbal din acest sezon, iar jocul său este în plină creștere. Poziționarea în spatele lui Vardy și parteneriatul eficient cu golgheterul din sezonul trecut al Premier League sunt avantajele de care Maddison poate profita în acest sezon. Fanii lui Leicester îl așteaptă să livreze în acest ritm și ofertele vor reveni. Cine nu are nevoie de un jucător cu calitățile lui Maddison?
picture

Maddison, golul carierei contra lui City! Execuție de pus în ramă pentru mijlocașul lui Leicester

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo