Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
Înaintea Crăciunului, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Bruno Fernandes ca fiind jucătorul etapei după prestația excelentă din meciul câștigat cu 6-2 în fața lui Leeds. Acum, Bruno a primit din nou titlu de cel mai bun fotbalist al rundei jucate de Boxing Day. Portughezul este foarte greu de oprit, iar fundașii lui Leicester au simțit asta din plin. Pasă de gol la prima reușită a meciului și un gol frumos marcat după o lansare perfectă marca Edison Cavani. Bruno Fernandes a fost foarte bun, din nou, dar Manchester United s-a oprit la 6 victorii consective în deplasare. A fost 2-2 la Leicester, iar echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a coborât pe locul 4 în Premier League.

Bruno Fernandes o readuce pe Manchester Unitedîn avantaj pe King Power Stadium

Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58

Bruno Fernandes, cifre spectaculoase în 2020

Pe 29 ianuarie 2020, Manchester United a câștigat lupta cu Tottenham pentru semnătura lui Bruno Fernandes și portughezul a devenit noul coordonator de joc de pe Old Trafford. Sporting Lisabona a încasat pe loc 55 de milioane de euro, dar suma poate ajunge la 80 de milioane în funcție de performanțe. Efectul a fost foarte rapid, iar acum suma de transfer pare mică, în raport cu ce face portughezul pe teren. Bruno Fernandes a dat 11 goluri si 6 pase de gol, în meciurile din deplasare în 2020, mai mult decât orice așlt jucător din Premier League. Viziunea de joc și ușurința cu care îți pune amprenta pe jocul lui Manchester United au fost dublate eficient în acest an de capacitatea lui Bruno Fernandes de a se adapta la rigorile din Premier League.

Rezumatul meciului Leicester - Manchester United 2-2, în etapa de Boxing Day

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Premier League
Manchester United l-a convins cu un salariu dublu! Bruno Fernandes și-a prelungit contractul
01/04/2022 LA 06:58