Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean este Paul Pogba. Francezul a "pictat" pe teren la meciul cu Leeds unde a dat 4 pase de gol, record în istoria lui Manchester United pentru un meci de Premier League.
Paul Pogba a început senzațional acest sezon din Premier League. Francezul a reușit să deintegreze orice intenție defensivă a lui Leeds United prin pase de calsă. Pogba i-a servit ideal pe Bruno Fernandez, Greenwood și Fred pentru o victorie confortabilă a vicecampionilor de la Manchester United. Cu legendarul Old Trafford plin, Pogba a avut o evoluție magică și ar fi trebuit la finalul meciului ca el să ia mingea, nu Bruno Fernandes. E adevărat că tradițional marcatorul unui hattrick este cel care pleacă acasă cu mingea de la cel meci, dar ce a făcut Pogba merita răsplătit.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16

Premier League | Rezumatul meciului Manchester United - Leeds din prima etapă, încheiat cu 5-1

Pogba a intrat în ultimele 12 luni de contract, iar Manchester United tremură

Revenirea lui Paul Pogba la Manchester United a fost un pariu costisitor și riscant. Au fost multe momente în care starul francez nu a livrat evoluții bune, dar odată cu transferul lui Bruno Fernandez francezul a înflorit. Pogba a realizat că are alpturi de el un fotbalist de clasă și că are cu cine juca. Pogba este un fotbalist care poate face orice pe teren, ar cauratețea paselor sale poate letală pentru orice defensivă. Rămâne de văzut dacă atracția unui transfer la Real Madrid este mai importantă decât ce a realizat la Manchester United în ultimii ani. Un lucru e clar, conexiunea dintre Pogba și Bruno Fernandes este un mare plus pentru Solskjaer, iar negocierile pentru un nou contract sunt în toi. La cum îi știm pe Pogba și Raiola există două posibilități: francezul primește cel mai mare contract din echipă și rămâne pe Old Traford sau francezul primește cel mai mare contract din echipă și merge pe Bernabeu.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53