Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United – Liverpool se joacă în această seară, în ciuda haosului provocat de fanii diavolilor

Irina Aldea

Actualizat 13/05/2021 la 21:46 GMT+3

Manchester United – Liverpool trebuia să se joace pe 2 mai, dar a fost amânat până pe 13 mai din cauza protestelor uriașe organizate de suporterii "diavolilor roșii" în incinta stadionului Old Trafford.

Manchester United

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Acestea sunt echipele de start:
  • Manchester United: Henderson; Wan-Bissaka, Bailly, Lindelof, Shaw; McTominay, Fred; Rashford, Fernandes, Pogba; Cavani.
  • Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, R Williams, Phillips, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Jota, Firmino, Salah.
UPDATE / Liverpool a ajuns până la urmă la destinație! Cormoranii au intrat în incinta Old Trafford.
Amânat pentru azi din cauza protestelor de amploare ale fanilor lui Manchester United, meciul dintre băieții lui Solskjaer și Liverpool e iar în pericol de a fi amânat, după ce suporterii au înconjurat din nou stadionul din Manchester, iar un grup furios de fani a blocat autocarul în care se află jucătorii și staff-ul "cormoranilor". În plus, fanii furioși au tăiat cauciucurile autocarului care se îndrepta spre Old Trafford.
În urmă cu două săptămâni, fanii lui Manchester United au creat un adevărat haos pe Old Trafford, protestând împotriva familiei Glazer. Conform primelor informații apărute atunci în presa britanică, fanii au fost evacuați în mare parte de pe stadion, dar încă se adunaseră în număr mare în afara arenei.

Man United – Liverpool e din nou în pericol de amânare

Pe 2 mai, reprezentanții celor două cluburi au ajuns la concluzia că meciul nu se poate disputa în condiții de siguranță și a fost amânat pentru azi, dar suporterii nu sunt pregătiți să renunțe la disputa pe care o poartă cu familia Glazer. Aceasta din urmă nu a fost niciodată agreată de fanii lui Manchester United, însă conflictul a escaladat în momentul în care clubul de pe Old Trafford a apărut pe lista echipelor care vor intra în proiectul Super Liga Europei, o competiție dedicate "bogaților din fotbal".
Deși United a fost printre primele formații care s-au retras din acel proiect, fanii "diavolilor" au continuat seria de proteste la adresa familiei Glazer, proprietara clubului de pe Old Trafford.Dacă se va juca astăzi, Manchester United - Liverpool va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player, îndepând cu ora 22:15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo