Salah a vorbit despre importanța duelului cu Man United (duminică, 18:30, Eurosport 1 și Eurosport Player), confruntare care poate fi decisivă în derularea viitoare a stagiunii pentru "cormorani", dar a fost pus în încurcătură cu două întrebări inedite ale jurnaliștilor.
Britanicii i-au cerut să aleagă între viteza sa și a lui Sadio Mane, celălalt "vitezist" din ofensiva lui Klopp.
"Mă voi alege întotdeauna pe mine și sunt sigur că Sadio s-ar alege pe el însuși. Pe distanță scurtă, cred că sunt mai exploziv. Pe distanță lungă...cred că tot eu sunt mai rapid (n.r.râde). Nu, glumesc, pe distanță lungă cred că Sadio e mai rapid", a spus Salah pentru Sky Sports.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM O ORĂ

Salah nu a putut alege între Alexander-Arnold și Robertson

În egală măsură, Salah a fost pus să aleagă între centrările principalilor dispeceri ai echipei. În ultimul sezon și jumătate, Robertson a crescut enorm la capitolul centrări, ajungând să bată cornere și chiar lovituri libere din lateral. Trent Alexander-Arnold are un rival pe măsură la astfel de faze, cei doi fundași laterali fiind văzuți de mulți printre cei mai buni din lume, judecând după aportul ofensiv adus.
"E greu de ales. Uneori te temi să trimiți spre poartă o centrare a lui Trent, pentru că trimite atât de puternic, ca și cum ar șuta. Au stiluri și o tehnică diferită de a centra, nu pot să aleg, nu mă puneți în bucluc", a spus egipteanul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971671.jpg
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
ACUM 4 ORE
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
ACUM 10 ORE