Liverpool și Tottenham se află pe primele două locuri din Premier League, înaintea meciului direct de pe Anfield. Trupa lui Jurgen Klopp continuă să fie chinuită de accidentări. Managerul lui Liverpool ar urma să joace derby-ul cu formația lui Jose Mourinho fără vreun fundaș central experimentat. Astfel, germanul va trebui să improvizeze din nou, cu mijlocași în centrul apărării.
La ora actuală, Klopp are 9 jucători pe care nu se poate baza, printre care se numără Virgil van Dijk, Joe Gomez, Diogo Jota și James Milner.
În ciuda problemelor medicale întâmpinate de "cormorani", Jose Mourinho nu este impresionat. La conferința de presă, managerul lui Tottenham a enumerat toți jucătorii de bază pe care Klopp se va putea baza la meciul de mâine seară.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM O ORĂ

Mourinho, neimpresionat de problemele de lot ale lui Klopp, înaintea derby-ului Liverpool - Tottenham

"The Special One" consideră că Jurgen Klopp are la dispoziție foarte mulți jucători de top pentru derby-ul de pe Anfield, în ciuda listei lungi a fotbaliștilor accidentați:
"Alisson nu e accidentat, Alexander-Arnold nu e accidentat. Matip cred că va juca. Fabinho nu e accidentat, Robertson nu e accidentat, Henderson nu e accidentat, Wijnaldum nu e accidentat, Salah nu e accidentat, Firmino nu e accidentat, Mane nu e accidentat. Van Dijk e accidentat.
Van Dijk e un jucător bun, bineînțeles, dar ia lista cu accidentările de la Liverpool și compară acea listă cu cea mai bună echipă a lui Liverpool. Pot să-ți dau o listă cu zece accidentați de la Tottenham. Avem doi copii de la U16 care sunt accidentați, alți doi la U21 și trei la U23. Îi avem pe Lamela și pe Tanganga și avem deja lista cu cei zece jucători
Este normal să ai jucători accidentați. Fiecare echipă se luptă cu problemele medicale. Într-adevăr, Liverpool este afectată de o pierdere uriașă: cea a lui Van Dijk.", a spus Jose Mourinho, la conferința de presă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 17 ORE