Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho își critică dur jucătorii: "Europa League nu îi motivează. Unii au fost foarte slabi"

Cristian Mihală

Publicat 04/12/2020 la 09:46 GMT+2

Jose Mourinho a criticat atitudinea unora dintre jucătorii lui Tottenham, care nu consideră Europa League o competiție suficient de importantă și, ca atare, nu dau randamentul obișnuit.

José Mourinho (Tottenham)

Credit imagine: Getty Images

Spurs a remizat, 3-3, pe terenul lui LASK Linz și a obținut biletele pentru 16-imile EL. În ultima etapă, londonezii se vor lupta cu Antwerp pentru primul loc în grupă, dar, în ciuda calificării, Mourinho e nemulțumit.
Portughezul s-a declarat dezamăgit de comportamentul unor jucători, care tratează competiția europeană ca pe una lipsită de importanță. Asta în ciuda faptului că "Specialul" a apelat la mulți jucători de plan secund, care ar fi avut ocazia să îi demonstreze că merită să joace mai mult în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.
"Rezultatul e mai bun decât performanța din teren. Unii jucători au fost individual buni, alții au fost foarte slabi. Când mergem la Atwerp, Ludogorets sau Linz, am impresia că unii fotbaliști simt că nu ar trebui să fie acolo. E vorba de atitudine, Europa League nu îi motivează pe unii. Am experimentat asta deja la Manchester United. Am vorbit cu ei și le-am spus că vreau altceva, dar mă uitam la încălzirea de azi: am avut senzația că e o diferență mare de atitudine, de intensitate, de entuziasm", a spus Mourinho după confruntarea de joi.

Mourinho, încântat de atitudinea a doi dintre jucătorii lui Spurs

După ce în 2019 au jucat finală de Champions League, pentru unii e complicat acum să se concentreze 100% la partide din Europa League. Totuși, există și excepții, iar Mourinho speră ca fotbaliștii săi să învețe de la Son sau Hojberg. Cei doi aleargă din primul până în ultimul minut meci de meci, fiind interesați să dea totul pentru echipă și să își facă treaba în cel mai profesionist mod cu putință.
"Sper ca toți să învețe de la Son și de la Pierre (n.r. Hojbjerg), care meci de meci dau totul, joacă la fel indiferent de adversar sau competiție. Fără ei, nu știu dacă am fi reușit să nu pierdem cu LASK", a mai spus antrenorul lusitan.
Pentru Tottenham urmează marele derby al nordului Londrei, cu Arsenal. Disputa va avea loc duminică, de la 18:30, și va fi transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo