Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick și vrea să continue pe Old Trafford

Ion Alexandru

Publicat 29/01/2022 la 08:01 GMT+2

Paul Pogba mai are doar 5 luni din contractul cu Manchester United și vrea să rămână pe Old Trafford. Motivul este chiar managerul interimar Ralf Rangnick. Presa din Anglia scrie că neamțul l-a impresionat pe Pogba și acesta a decis să rămână.

ManUnited-Trainer Ralf Rangnick

Credit imagine: Getty Images

Paul Pogba a avut mai multe discuții cu Ralf Rangnick și a înțeles că noul manager de la Manchester United vrea să reconstruiască mijlocul terenului în jurul său. Pogba este în ultimele 5 luni de contract și echipa de pe Old Trafford l-ar putea pierde gratis în vară, după ce a plătit 100 de milioane pentru francez.
Pogba nu a jucat, încă, sub comanda lui Ralf Rangnick din cauza unei accidentări. Francezul continuă să-și evalueze viitorul, iar englezii de la The Sun scriu că viziunea de joc a lui Rangnick "l-a cucerit". Mijlocașul de 28 de ani a refuzat deja 3 oferte concrete de prelungire a contractului scadent în vara viitoare! Pogba a pus, în această săptămână, o întrebare referitoare la viitorul lui Rangnick pe Old Trafford, iar clubul este acum într-o situație complicată. Neamțul a fost instalat ca interimar după scăderea dramatică a randamentului sub conducerea lui Ole Gunnar Solskjaer și ar trebui să rămână în cadrul clubului din vară, dar pe poziție de director executiv.

Paul Pogba în cel mai greu sezon al carierei

Paul Pogba a jucat doar 9 meciuri în Premier League și nu a marcat. Francezul a început furtunos această stagiune și a fost mult timp cel mai bun pasator din campionat, dar accidentările l-au împiedicat să fie acel lider de care Manchester United a avut nevoie. Niciodată în carieră, Pogba nu a jucat atât de puțin într-un sezon. Juventus și PSG au monitorizat cu mare atenție situația campionului mondial. Intrat în ultimele 5 luni de contract, Pogba a fost mereu considerat între cei mai buni mijlocași din lume și o evetuală plecare pe gratis i-ar deschide multe posibilități din punct de vedere a a unui salariu uriaș.
Citește și:
Rangnick l-a abordat pe Pogba și i-a transmis că el poate fi cel mai important om de la mijlocul terenului. Francezul a fost încântat de această discuție și este pregătit de o nouă rundă de negocieri cu echipa care l-a crescut. Nici Mourinho și nici Solskjaer nu au reușit să construiască o relație solidă cu Pogba.
picture

A vrut Ronaldo să bată penaltyul în locul lui Bruno Fernandes? Pogba pare să îl oprească

Pogba nu a mai jucat din 24 octombrie, când a fost eliminat în derby-ul pierdut cu 5-0 în fața lui Liverpool pe Old Trafford. Mijlocașul de 28 de ani va reveni pe gazon la meciul de pe Turf Moor de luna viitoare. Burnley - Manchester United va fi marți, 8 februarie de la ora 22, pe Eurosport 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo