Paul Pogba a avut mai multe discuții cu Ralf Rangnick și a înțeles că noul manager de la Manchester United vrea să reconstruiască mijlocul terenului în jurul său. Pogba este în ultimele 5 luni de contract și echipa de pe Old Trafford l-ar putea pierde gratis în vară, după ce a plătit 100 de milioane pentru francez.
Pogba nu a jucat, încă, sub comanda lui Ralf Rangnick din cauza unei accidentări. Francezul continuă să-și evalueze viitorul, iar englezii de la The Sun scriu că viziunea de joc a lui Rangnick "l-a cucerit". Mijlocașul de 28 de ani a refuzat deja 3 oferte concrete de prelungire a contractului scadent în vara viitoare! Pogba a pus, în această săptămână, o întrebare referitoare la viitorul lui Rangnick pe Old Trafford, iar clubul este acum într-o situație complicată. Neamțul a fost instalat ca interimar după scăderea dramatică a randamentului sub conducerea lui Ole Gunnar Solskjaer și ar trebui să rămână în cadrul clubului din vară, dar pe poziție de director executiv.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27

Paul Pogba în cel mai greu sezon al carierei

Paul Pogba a jucat doar 9 meciuri în Premier League și nu a marcat. Francezul a început furtunos această stagiune și a fost mult timp cel mai bun pasator din campionat, dar accidentările l-au împiedicat să fie acel lider de care Manchester United a avut nevoie. Niciodată în carieră, Pogba nu a jucat atât de puțin într-un sezon. Juventus și PSG au monitorizat cu mare atenție situația campionului mondial. Intrat în ultimele 5 luni de contract, Pogba a fost mereu considerat între cei mai buni mijlocași din lume și o evetuală plecare pe gratis i-ar deschide multe posibilități din punct de vedere a a unui salariu uriaș.
Citește și:
Rangnick l-a abordat pe Pogba și i-a transmis că el poate fi cel mai important om de la mijlocul terenului. Francezul a fost încântat de această discuție și este pregătit de o nouă rundă de negocieri cu echipa care l-a crescut. Nici Mourinho și nici Solskjaer nu au reușit să construiască o relație solidă cu Pogba.

A vrut Ronaldo să bată penaltyul în locul lui Bruno Fernandes? Pogba pare să îl oprească

Pogba nu a mai jucat din 24 octombrie, când a fost eliminat în derby-ul pierdut cu 5-0 în fața lui Liverpool pe Old Trafford. Mijlocașul de 28 de ani va reveni pe gazon la meciul de pe Turf Moor de luna viitoare. Burnley - Manchester United va fi marți, 8 februarie de la ora 22, pe Eurosport 1.
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23